Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban, cofnięcie turniejówek.

Nejky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolega dostał bana, za nic. Poprostu w środku meczu wywaliło go a na czacie "xxxx kicked by console...". Jakieś 30 min później, zresetowali mu wszystkie turniejówki, a mi i moim kolegom cofneli 10 meczów turniejowych. O co chodzi? Czemu cofneło wszystkim?

graphic.png

Opublikowano

Witam, mój kolega dostał bana, za nic. Poprostu w środku meczu wywaliło go a na czacie "xxxx kicked by console...". Jakieś 30 min później, zresetowali mu wszystkie turniejówki, a mi i moim kolegom cofneli 10 meczów turniejowych. O co chodzi? Czemu cofneło wszystkim?

Graliście z cheaterem to cofnęło Wam mecze.

Opublikowano

Kolega dostal vaca:)

Tak to teraz dziala, bo wiele osob by kupilo sobie cs'a z promocji i cheatowala zeby powybijac kolegow i valve cos mysi i dodali cofanie rang wbitych nieuczciwie<3

Opublikowano

To jest głupie bo niewinna osoba też musi obrywać.

Moim zdaniem z*******e. Ciekawe jak się czujesz gdy przegrywasz na goscia z aimem i wh? A to też nie są ludzie niewinni, wiedzieli (tak mi sie wydaje), ze grają razem z cheaterem.

a11176.jpg

Opublikowano

Tak, tylko mój kolega nie ma żadnych wspomagaczy. Nie dostał bana na zawsze tylko czasowego, więc to nie mogą być czity. On serio gra dobrze, może ludzie myśleli że hacker i go reportowali :/

graphic.png

Opublikowano

po 2 wygranych dostajesz bana na 20h, stawiam ze to walka przeciw boosterom do elite globala w pare godzin 

K***a co XDDD

Idioto tu nie chodzi o ban przed ranga tylko o vaca, please nie wypowiadaj sie jak nie wiesz nic o grze

Opublikowano

Nie odwołasz się .

Jak ja dostałem overwatcha to moim kolegą spadły rangi 1/2 w dół + nie mieli rangi bo musieli pograć 1 mecz żeby się wyświetliła .

Nie musisz mieć cheatera w znajomych wystarczy że z tb zagra . 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Tremo dokładnie to samo miałem cofneło mi rangę i musiałem 1 mecz zagrać ;/

No cóż... Valve..

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...