Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry - z kim i jak zacząć?

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !!!! po wielu przemysleniach mam zamiar wrocic do last chaos,tz zaczac przygode od nowa...  tylko wiecie tak samemu jest nudno grac, szukam osob ktore moglyby ze mna zagrac na globalu :)                                                                           < mam takie pytanko do graczy z kontami o wysokich poziomach,a mianowicie: slyszalem ze moderatorzy last chaos kradna innym gracza eq i je potem rozdaja nie wiadomo komu ... Czy to prawda? moga to byc tylko durne plotki lecz wole sie upewnic zanim zapewne wloze w gre kilka groszy>

Opublikowano

Kradzieże nie są możliwe przez GMow a co dopiero moderatorów. Nie wiem kto Ci głupot naopowiadał. GMowie jak i moderatorzy nie mają dostępu do loginów i haseł użytkowników.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

jakis koles pisal bodajze na forum ze ktos mu cytujac,,ojebal ,, konto i to bylo admini cyz moderatorzy ,cos tak myslalem ze to plotki ,ale wiesz lepiej dmuchac na zimne

Opublikowano

jakis koles pisal bodajze na forum ze ktos mu cytujac,,ojebal ,, konto i to bylo admini cyz moderatorzy ,cos tak myslalem ze to plotki ,ale wiesz lepiej dmuchac na zimne

Ludzie piszą różne głupoty, żeby zabłysnąć. Najczęściej są to osoby, które straciły swoje itemy przez własną głupotę, a starają się zrzucić winę na wszystkich dookoła - w tym najłatwiej na administrację. Global to nie jest priv, gdzie każdy robi, co chce. Tam panują jednak troszkę inne zasady i inne warunki przyjmowania do zespołu.

Opublikowano

Ludzie piszą różne głupoty, żeby zabłysnąć. Najczęściej są to osoby, które straciły swoje itemy przez własną głupotę, a starają się zrzucić winę na wszystkich dookoła - w tym najłatwiej na administrację. Global to nie jest priv, gdzie każdy robi, co chce. Tam panują jednak troszkę inne zasady i inne warunki przyjmowania do zespołu.

Dokładnie. Żeby utwierdzić twoje stwierdzenie dodam, że podpisuje się umowę z Gamigo, także nie ma szans na jakiekolwiek wybryki, bo takowe zgaduję, że mogłyby się skończyć nawet w sądzie. :P

Witam wszystkich serdecznie !!!! po wielu przemysleniach mam zamiar wrocic do last chaos,tz zaczac przygode od nowa...  tylko wiecie tak samemu jest nudno grac, szukam osob ktore moglyby ze mna zagrac na globalu :)                                                                           < mam takie pytanko do graczy z kontami o wysokich poziomach,a mianowicie: slyszalem ze moderatorzy last chaos kradna innym gracza eq i je potem rozdaja nie wiadomo komu ... Czy to prawda? moga to byc tylko durne plotki lecz wole sie upewnic zanim zapewne wloze w gre kilka groszy>

Jeżeli chodzi o szukanie graczy, to napisz tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-pewnej-osoby-rekrutuje-do-gildii/ ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jesli masz za duzo golda okolo50kkk to admini chetnie daja bany bo twierdza ze to jest podejrzane, okolo 70 osob dostalo bana wiec uwazajcie.

Deus vult

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...