Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie na YouTube <- Filmy Bez Głosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam zamiar zacząc nagrywać filmy na YouTube, lecz jest jeden problem. Mam pedalski głos i to bardzo :)

Co moge na początek nagrywać na YouTuba ? Jakieś poradniki, ale czego ? Jakieś coś z gier ? Co polecacie ;-)
Pozdrawiam :D

Opublikowano

To co? Będziesz mimem?

Nie da się nagrywać bez głosu.

Da się, zależy co.

Możesz nagrywać w sensie tworzenia muzyki, poradniki odpadają, bo średnio ogląda się je z napisami. Nie wiem jaki jest sens nagrywania na YT, jeśli nie czujesz co chciałbyś robić.

Admin Cienia
Opublikowano

Ja yt oglądam tylko i wyłącznie by posłsuchać komentarza osób które lubie oglądać, nie muszę nawet patrzeć co on tam robi. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Możesz zacząć od "sklejek", czyli łączyć najśmieszniejsze wpadki czy coś <sławnych youtuberów, ludzi, zwierząt>, na tym sporo osób wybija się. Lub sami nagrywaj w rl - podchodzenie do ludzi i pytanie o coś głupiego, ale to już z głosem. Hmm, tworzyć intro? Poradniki - np.: Jak zrobić napis 3D w SV.

Opublikowano

Poradnik bez głosu jest do dupy. Tak samo z letsplejem czy innym filmikiem. Nikt tego nie będzie oglądał. Nie wybijesz się nawet jakbyś mówił.

Opublikowano

Nie wybijesz sie nagrywając bez głosu :D

Nagraj swój glos wrzuć gdzieś, wstaw tutaj i my ocenimy czy sie nadaje.

Ktoś kiedyś też powiedział, że nie można się wybić i być bardzo popularnym bez pokazywania twarzy, ujawniania się...

A tu proszę https://www.youtube.com/user/HowToBasic

Próbuj, najpierw znajdź pomysł - masz pomysł, masz większe szanse na sukces ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...