Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka wersja jest najpopularniejsza?

Cad0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chciałbym się was spytac na jaką wersję a raczej jaka jest w tej chwili najpopolarniejsza wersja minecraft ?

Opublikowano

Wydaje mi się że najpopularniejszą wersją minecrafta w chwili obecnej jest 1.8 ponieważ jest najnowsza i ma najwięcej dodatków, jeżeli chodzi o standardowego minecrafta.

1.7.10 pod mody najnowsza wersja i wychodzi na nią coraz więcej modów, i najbardziej popularniejsza wśród modów.

@Edit Ale czytałem posty niektórych i mówią że 1.7 jest lepsza bo co chwile na 1.8 jakieś bugi z pluginami itp wywala coś i nie tego. Więc chyba 1.7. jest lepsza. 

Kappa.

Opublikowano

Ja tam myślę że na 1.7.2, najwięcej serwerów. A co do modyfikacji to 1.7.10

PS: Przynajmniej są już 2 takie tematy ;)

Opublikowano

Wersja 1.8 w tej chwili jest popularna i dobra, ponieważ jest więcej rzeczy na tą wersje, więcej osób gra na serwerach na tej wersji, ta wersja wprowadza i niesie ze sobą wiele nowości.

Ale oczywiście wersja 1.7 też jest bardzo dobra. 

Opublikowano

1.7.10 i 1.8

1.7.x - Polskie serwery

1.7.10 - Mody

1.8.x - Zaraniczne serwery

1.8.x - Zwykla gra bez modow

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Wersja 1.8 w tej chwili jest popularna i dobra, ponieważ jest więcej rzeczy na tą wersje, więcej osób gra na serwerach na tej wersji, ta wersja wprowadza i niesie ze sobą wiele nowości.

Ale oczywiście wersja 1.7 też jest bardzo dobra. 

Tu się  z tobą nie zgodzę. Większość jest na 1.7.X a nie na 1.8. Na 1.7.X gra dużo więcej ludzi...

Opublikowano

Od 1.7.2 -  aktualnie najpopularniejsza wersja, większość serwerów ją ma.

1.8 może jest popularna ale tylko na singlu.

Opublikowano

1.8 niektórzy grają, ponieważ są nowe rzeczy, ale 1.7 dla mnie bardzo dobre, bo są na tą wersję mody i pluginy. 1.8. może osiągnąć popularność po pewnym czasie.

Opublikowano

Moim zdaniem to 1.7.2 i 1.7.10, może nie ma tych nowych bloków co w 1.8 ale więcej serwerów jest na tą wersje i więcej modifikacji

Opublikowano

1.7.2 najlepszy dlatego ze nie crashuje co chwile a 1.8.1 ma wlasnie problem jak dostanie przeciazenie to crashuje.

1.7.2 Polecam ci.

Opublikowano

1.7.10 ze względu na il. modyfikacji, które kochają dzieci :)

1.8 - ze względu na nowości no i to, że to jedna z najnowszych wersji

1.7.8 / 1.7.9 Ze względu na stabilność i grywalność tych wersji 

taka jest moja opinia :)

Kolejność nie jest przypadkowa, u samej góry najlepsze.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

1.7.2

niedawno tez popularna wersja w polsce byla wersja 1.5.2, bo stal (stoi dalej, ale nowa edycja i nikt prawie juz nie gra ;p) na niej serwer MCHC.

Opublikowano

Najbardziej popularne wersje Minecraft to 1.7.x i 1.8.x. Duże i małe serwery już mają możliwość wejścia z wersji 1.7.x i z 1.8.x

Ale na 1.7.x jeszcze można znaleźć stabilnego Bukkita z dużą liczbą skryptów czy pluginów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...