Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Riot Games obraża papieża?

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie długi ten "filmik". Dziwne, że temat jeszcze nie został skasowany/zamknięty o__o.

Opublikowano

Dlaczego to Riot miałby obrażać papieża skoro to jakiś gimbus założył ten temat a nie ktoś z Riotu?

Po 20 minutach na pewno nie usuną tego, bo nikt tego forum chyba nie moderuje.

Myślę, że Riot szanuje osoby święte jak papież, brak takiego szacunku wiąże się ze złym wychowaniem w domu a takich ludzi w Riocie na pewno nie ma.

Opublikowano

A co w tym jest? Adobe mi się zwali i nie moge n ic ogladać :C

Jest tam zamieszczony cenzoset wraz z obrażającą Ojca Świętego nazwą, której nazwy nie napiszę, bo moja godność nie pozwala mi zniżać się do tego poziomu, lecz możesz ją zauważyć na screenie, który zamieściłem w pierwszym poście.

Opublikowano

­Wy jesteście nienormalni... To wy właśnie jesteście żałośni ukazując w swoich wypowiedziach własne IQ. C**j do tego ma RIOT? Przecież tego nie założył nawet członek ekipy RITO GAMES. Po za tym - nagle tacy święci się znaleźli, a ciekawi mnie - kiedy ostatni raz byliście się wyspowiadać, albo nawet - kiedy w ogóle byliście w kościele? Dziecinada.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

­Wy jesteście nienormalni... To wy właśnie jesteście żałośni ukazując w swoich wypowiedziach własne IQ. C**j do tego ma RIOT? Przecież tego nie założył nawet członek ekipy RITO GAMES. Po za tym - nagle tacy święci się znaleźli, a ciekawi mnie - kiedy ostatni raz byliście się wyspowiadać, albo nawet - kiedy w ogóle byliście w kościele? Dziecinada.

nie trzeba być świętym, wystarczy być normalnym i mieć szacunek do innych. Nawet jeśli ktoś jest niewierzący, to może mieć szacunek do JP2 prawda? :) 

Opublikowano

Landiago, przestałbyś zakładać debilne tematy niemające nic na celu. Twoje ostatnie posty i tematy to tylko spam i offtop, nie mają Twoje wypowiedzi nic wspólnego z logiką Lola. Co do tematu, to co Riot ma do tego? Oni nie wiedzą, o kogo chodzi btw. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale wy musicie mieć żałośnie nudne życia, że przejmujecie się takimi idiotyzmami... Wystarczyło zgłosić dany temat i czekać na odzew RIOT-u, a nie robić kolejny i do tego nagłaśniający całą sprawę. Dodatkowo, jak wyżej wspomniano, RIOT nie miał z tym nic wspólnego więc nie rozumiem po co to całe zamieszanie.

Ode mnie to tyle. Pozdrawiam.

Opublikowano

nie trzeba być świętym, wystarczy być normalnym i mieć szacunek do innych. Nawet jeśli ktoś jest niewierzący, to może mieć szacunek do JP2 prawda? :)

To jest zaprzeczenie samemu sobie.

Z resztą kogo obchodzi wasz ból dupy o jakieś dziecko?

Zachowajcie to dla siebie bo to jest po prostu żałosne.

­

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Landiago, przestałbyś zakładać debilne tematy niemające nic na celu. Twoje ostatnie posty i tematy to tylko spam i offtop, nie mają Twoje wypowiedzi nic wspólnego z logiką Lola. Co do tematu, to co Riot ma do tego? Oni nie wiedzą, o kogo chodzi btw. 

Weź nie prowokuj. Moje posty zawsze są pożyteczne i na temat, wyjdź z brązowej/srebrnej dywizji to pogadamy.

8vbUftV.png

To mój ostatni post w dziale LoLa, jak widać bardzo pomocny.. Tak więc nie pleć głupot, bo będę zmuszony raportować za prowokowanie do Flamewar.  :rolleyes:

Opublikowano

Ja nie moge, to nie moze byc prawda, to jakies zniewazanie, myslalem z rito games to powazna firma a tu takie cos, no jak tak mozna ;/ 

Mam nadzieje, ze pojda do spowiedzi. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Jebcie się katolicy którzy nie chodzą do kościoła a wielkich katoli udają, macie ból dupy a do kościoła chodzicie tylko w niedziele albo wgl.

A teraz nagle macie problem z tym że ktoś obraża papieża, ja to tam mam gdzieś.

579571423327107377857.png

Opublikowano

XDDDDD Ten Kubaman spiął d*** jak podczas spowiedzi przed księdzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Policzyłbym na palcach jednej dłoni osoby, które ogarnęły, że to jest prowo no ale Kubaman to pewnie autor tekstu "no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?" więc mu wybaczam :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

XDDDDD Ten Kubaman spiął d*** jak podczas spowiedzi przed księdzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Policzyłbym na palcach jednej dłoni osoby, które ogarnęły, że to jest prowo no ale Kubaman to pewnie autor tekstu "no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?" więc mu wybaczam :v

Nie jestem katolikiem, tym bardziej wierzącym, no wiesz.. w bajki nie wierzę, ale tolerować religię innych trzeba - szanuję to. Ale jak ktoś się bawi w pseudo-katolika i udaje, że mu na tym zależy to krew mnie zalewa no proszę cię. aghww..

btw nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

­

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nie wiem co to za człowiek, ale @Miszczu powinien się nim zająć, on wie jak z takimi postępować.

http://www.mpcforum.pl/topic/1366738-forumek/?p=11615140

Nie żartuj, miszczu mi za free 5% dał ostatnio bo odpowiedziałem na jego spam wtf? On w tamtym temacie co ja powinien z 15% dostać ale cóż to mod i wszystko mu wolno... Niestety to forum schodzi na psy

@topic

Już chyba jest usunięty temat bo mi nie wejdzie

Opublikowano

Bywały już na tym forum lepsze prowokacje. (Tak pogaduszki) To na mnie wrażenia nie robi. Poza tym... Co nas to obchodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...