Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans

-Szpila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No elo!:D
No nie mogę awansować, za c***a , za przeproszeniem 

jestem w silver 1 , wykierowałby mnie ktoś? moge ewentualnie potem coś kupić, albo cuś:)

Opublikowano

Jak żeś taki dobry, to byś awansował nawet z chujowym teamem, wymuszaj komunikacje, mów zawsze co mają robić, przede wszystkich ogranicz flame, staraj sie robić to o czym oni zapominają, (smoke, fleshe, paka, defy) przypominaj cele mapy, ja wyszedłem z s1, do orzełka w laurach, nie wiem po co drążyć temat, jeśli zasługujesz na wyżej to dawno byś tam był.

Opublikowano

Silver 1 jest jak narnia. Tam naprawdę ciężko się dostać, to miejsce dla wybranych. Sam próbowałem kiedyś do niego spaść i nie da się.

Zagrałbym, ale na obu kontach mam mg2, więc nie da rady, bo Valve zablokowało granie z różnicą 4 rang.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

jestem w szeryfie i jak sobie poszedlem do kumpla na silver 2 to nie chcialem wyjsc z tamtad xD staty 34/3 30/10 25/2.

Tak tam fajnie sie gra ze naprawde ^^

Jak masz problem z wyjsciem to nie wina twojego teamu, to tez twoja wina. Ja grajac samemu praktycznie wygralem 15 gier z rzedu chyba albo i wiecej, sam dawalem rade zabijalem po 3 na runde, 4 sie zdarzalo, a reszta dobila cos.

Graj na mapkach treningowych ucz sie smokow taktycznych, cwicz aim, ogladaj prosow to napewno awansujesz :) poprostu musisz popracowac nad soba ;)

Opublikowano

Silver to najtrudniejsza ranga. Są tam unrankedy z hackami oraz smerfy, które dostają w dupke w wysokich rangach albo bo może i powiększy e-penisa przez ez win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...