Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft I internet z limitem

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie ile transferu pobiera 1godz gry na następujących trybach gry:

-KIT PVP

-SKY WARS

-LUCKY BLOCK

Będe wdzięczny

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Pasjonat
Opublikowano

Tego nie da się tak policzyć..
Znajdź program, który pokazuje Ci ile pobiera Twój komputer internetu na sekundę podczas grania w każdym trybie i zobaczysz wyniki, a porównasz sobie sam. ;)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Tego nie da się tak policzyć..

Znajdź program, który pokazuje Ci ile pobiera Twój komputer internetu na sekundę podczas grania w każdym trybie i zobaczysz wyniki, a porównasz sobie sam. ;)

ale tak mniej wiecej

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Domyślam się, że masz internet z limitem transferu. Też kiedyś z tym musiałem "walczyć". Tak jak powiedział @m0u, nie da się tego obliczyć.. Są od tego programy, więc sam możesz sobie to sprawdzić. Nikt nie poda Ci ile "około" pobiera transferu poszczególna gra, tak od zaraz, ponieważ trzeba to właśnie sprawdzić. Więc nie czekaj tylko pobierz program i sprawdź. Tak btw. Ja miałem w orange i mogłem sobie "dokupywać" po np. 1 GB limitu za 10 zł. Więc poświęcałem moje kieszonkowe na to, ale mogłem spokojnie grać w gry multplayer.

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Zależy od wygenerowanych chunków, wielkości serwera oraz ile świata generujesz. Zazwyczaj granie na serwerze zużywa około 80-100 MB w godzinę. 

Opublikowano

To jest bardzo roznie, zalezy od serwera, mapy, ile graczy.

1. tak ca. 75-100mb

2. ca. jak to same skywars to 50-75mb

3. to juz sa mapy wiec duzo bedzie wazyc. 100-200mb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...