Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

How to gold ?

After121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''te nooby sie'' ''nie mam pomysłu jak ich carrować'' ''15 minuta zczeły sie walki'' ''moj team padal cały czas''

daruj sobie... po prostu jesteś słaby i to nie gra dla ciebie jak bys umiał grać to byś był w diamencie i nie zwalasz winę na teamy

Podzielam twoje zdanie xD. Ja trafiłem do brązu po placementach (miałem gold'a) po 2 tyg plat 5+ seria  :mellow:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko true, Bronze, Silver i Gold to są ligi wręcz żałosne to przejścia, taki samouczek do gry :D W platynie się zaczyna ciężko, w żadnej innej lidze nie spotkałem tyle trolli i dzieci :> Pamiętaj są gry, których się nie da wygrać i nie wmawiajcie mu że on zawsze sam może wycarrować grę, bo jest to nie prawda. Nawet jeżeli on jest dobry to co jeżeli w enemy jest 3 takich jak on a w jego teamie będzie on sam, nie graj topa bo z topa ciężko wygrać grę jeżeli dostaniesz w dupe early (mianowicie twój team). Idziesz na mida katą i na 6 roamujesz jak pojeb*ny, idziesz adc, bierzesz Gravesa albo Jinx i wystarczy że umiesz grać, feedujesz się jak najwięcej i farmisz ile możesz i później wystarczy grać z głową, support janna albo leona i carrujesz swojego adc, a później ratujesz d*** teamowi(w szczególności pamiętaj żeby bronić adc, bo wiele osób wbija się na pizdę w fighta i ma w d***e adc który przeważnie pada, taki problem zauważyłem w goldzie/silverze), ostatecznie polecam grę w jungli, ja grając j4 albo lee nie przegrałem jeszcze żadnej gry nimi w tym sezonie, to jest wręcz proste zdobyć kilka killi, dać kilka killi i tyle. Może się gdzieś pomyliłem, ale sam miałem D3 w poprzednim sezonie, teraz gram na smurfie i mam g4 i jak na razie nie mam problemów z winami.

To że przegrasz grę lub dwie to nic takiego, nie da się wygrywać wszystkiego i pamiętaj mimo wszystko to jest gra drużynowa, jeżeli grasz dobrze to dyryguj resztą teamu, powinni posłuchać, a jak nie to graj za dwóch lub nawet za trzech... Wszystko się da...

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Budowniczy
Opublikowano

Graj graj i jeszcze raz graj a bedziesz zdobywal wiecej doswiadczenia i wepsniesz sie na wyzszy poziom. Carrowac da sie wszystkim tylko trzeba wiedziec jak na niskim elo polecam Ci nidalee tylko musisz nauczyc sie tak zwanego carrowania i konczyc gre jak najszybciej sie da bo nidalee potem jest useless jak zlapiesz feeda taka nidalee to sie nie baw pushuj mida non stop kiedy przeciwny midlaner znika z twojej linii to pushujesz miniony na wrogi turret i od razu lecisz na ganka pamietaj tylko zeby zachaczac o krzaki daje Ci to movement speed.Yasuo Ci odradze grac bo jest strasznie useless.

P.S nie placz na trolli bo to niemozliwe ze z nimi grasz non stop a jak juz na takiego trafisz to staraj sie jeszcze bardziej bo przez takiego delikwenta masz mniejsza szanse na wygrana ale wciaz ja masz. Kazdy mecz da się wygrać tylko musisz znalezc mocne i slabe strony swojego teamu oraz przeciwnego :)

Opublikowano

Yasuo w 6 minucie 7/1? Cos nie wierze... ale jezeli tak bylo to z takim feedem (nie dosc ze miales duzo kasy to jeszcze under level) powinienes wszystkich zabijac a nie takie cos przegrac. Nie zaslugujesz wyzej jezeli nie potrafiles wykerowac yasuo w 6 min 7/1.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...