Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej zaludniony serwer asmodian

Aineth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałabym się dowiedzieć, który z serwerów (EU) jest najbardziej popularny wśród asmo. Robię nową postać i nie chcę się rozczarować po wbiciu 65 poziomu, że nie ma nikogo na instancje i pvp. Obecnie gram na Nexusie. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałabym się dowiedzieć, który z serwerów (EU) jest najbardziej popularny wśród asmo. Robię nową postać i nie chcę się rozczarować po wbiciu 65 poziomu, że nie ma nikogo na instancje i pvp. Obecnie gram na Nexusie. Z góry dziękuję za odpowiedzi  :)

Sądzę, że Nexus jest najbardziej zbalansowanym i zaludnionym serwerem UK przez frakcję Asmo. Ludzie może tu nie są najmilsi (Zlobni i jego hejt na LFG, na wszystko co się rusza - to co się nie rusza też - gdy coś mu nie wyjdzie) i niektórzy mają problemy z logicznym pisaniem po angielsku (Sexymommmm z rosji/ukrainy i jej/jego/tego czegoś słynne "raaaaaaaaaaaaaaaaaats fukin fukin raaaaaats!!!!!!!") ale jeśli dołączysz do jakiegoś legionu (są przynajmniej 2-3 PL legiony) to nie powinnaś się nudzić. O PvP podczas siege ciężko tutaj mówić bowiem Ely są zbyt leniwi/głupi by z swoimi hipokrytami robiącymi za liderów ruszyć na jakąkolwiek fortecę... Ale na pewno nie będziesz miała problemów z robieniem instancji czy open world PvP.

Zdecydowanie odradzam Telemachusa bo tam grając Asmo byłabyś na straconej pozycji. Będąc w safe zonie byłabyś trochę jak rybka w uchylonym akwarium otoczonym przez stado wygłodniałych kotów.

Ja ci mogę jedynie podać gdize gra najwięcej osób 

http://aioninfo.com/online/

W czołówce jest Barus,Rookie,Thor,Urtem

Nexsus jest już raczej mniej grywalnym serwerem ale nadal jest tam raczej spora sumka

A resztę niech ktoś dopiszę :)

Serwer Rookie nie jest zwykłym serwerem. Jest to serwer dla ludzi expiących do max 55lvl, którzy mogą wejść z wszystkich serwerów głównych żeby unikając PvP w spokoju levelować postać. Inne serwery mają niższą populację dlatego, że gracze z przedziału 1-55 expią wspólnie na Rookie, a nie na zwykłych.

Thor jest niemiecki, Urtem Francuski - polemizowałbym czy Nexus jest mniej grywalnym serwerem. Jeśli się nie zna niemieckiego czy francuskiego to właśnie one będą mniej grywalne.

Barus jest PL serwerem, który został objęty pakietem balansującym - specjalnymi nagrodami dla strony Asmo ponieważ podobno są oni w mniejszości. Osobiście nawet najlepsze nagrody czy darmowe AP itemy by mnie nie przyciągnęły z Asmo Nexusa na Asmo Barusa. Nie tylko dlatego, że nie chciałoby mi się expić od nowa ale z innych osobistych przyczyn. Wolę ciszę, spokój i Nexusowe dramy o to, że ktoś Zlobniemu zabił Sunayakę niż Barusowe problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...