Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient przebudowa

Lestat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym przebudować swojego klienta jednego z priwów , chciał bym dodać możliwość auto zapisu kont logowania obecnie są cztery konta a chciał bym więcej czy taka możliwość i jak to zrobić 

Opublikowano

bardzo prosto w loginwindow.py masz wygląd tego musisz powiększyć thinboarda od passów o rozmiar jednego buttona.

wtedy w root > intrologin.py musisz sobie dodać 2 nowe defy.

np u mnie by to było def __SaveLogin5(self): oraz def __LoadLogin5(self): i wtedy kopiujesz z  def __SaveLogin4(self): i def __LoadLogin4(self):

zawartość funkcji i zmieniasz to co potrzeba czyli nazwę pliku z którego ma pobierać pasy i nazwę pliku do ktorego ma zapisywać.

Nie lubię dawać ludziom gotowców bo tak się gówno nauczą starałem się to wyjaśnić na chłopski rozum. Jak se nie dasz rady to napisz, pomogę.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Chcesz powiedzieć że ktoś tak całkiem zielony sam nie jest w stanie tego wykonać ? wydawało mi się że kiedyś widziałem od kamera czy od kogoś taki edytor do tabelek na stronę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...