Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOXY , Podwajacz , Profil Pilota?

lukas6576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

srednio wyciagniesz po 15-20 k uri na godzine i 100-150 energij :D

ale dziala podobno schladzacz na skrzynki wiec po pierwszej godzinie zbierania spadnie zarobek tak mysle do 7-10k uri i 60-80 energij

Opublikowano

bez sensu non stop bocic i ustawiac sobie PP specjalnie pod to. Ja bez tego wyciagam na nocce po 50k uri jesli pracuje na noc bo mam pod kontrola bota w telefonie.

Edit: a dodam ze mam podwajacz.

Opublikowano

@Renuś nie znasz sie to nie wypowiadaj jest telephone bot kosztuje troche wiecej niz bocik na komputer ale mozesz faktycznie kontrolowac bota ustawiac wszystkie ustawienia.

Co to niby jest ten "Telephone Bot" ?

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Mialem bota na telefonie z epvp forum i dzialal mi ale pakiety uciekaly troche szybko :)

Teraz puszczam na kompie normalnie bota ( klikacza ) i co jakis czas po prostu sobie patrze z telefonu przez teamviewer czy lata jak nie to naprawiam przewalam go na mape i jazda =]

Opublikowano

Wieliki lol dla tych co odpisza na te pytanie ile mozna ?!? JAK LATA NA MAPACH PO 30 GRACZY TEGO DNIA TO ILE WYZEJ ODPISUJACY ZAROBICIE W GODZINE ?  NADAL  +/- 10 K URI ??

myslec noby zanim cos napiszecie ... mozna n.p. zarobic: tego tyg, bylo srednio zbierajacych i zarobilem tyle i tyle a nie glupia odpowiedz ile mozna na h (!)

Opublikowano

Wieliki lol dla tych co odpisza na te pytanie ile mozna ?!? JAK LATA NA MAPACH PO 30 GRACZY TEGO DNIA TO ILE WYZEJ ODPISUJACY ZAROBICIE W GODZINE ?  NADAL  +/- 10 K URI ??

myslec noby zanim cos napiszecie ... mozna n.p. zarobic: tego tyg, bylo srednio zbierajacych i zarobilem tyle i tyle a nie glupia odpowiedz ile mozna na h (!)

a ja mysle ze ty jestes glupi 

przeciez od dawna wiadomo ze im wiecej graczy na mapie tym wiecej jest skrzynek na mapie i tym wiecej jest pallki na 5-3 jezeli tam jest sporo graczy to jest nie tyle ze logiczne a zauwazalne dla oka ze jak malo graczy to malo skrzynek a jak jest ich duzo to .... 

ktos tam pisal ze PP nie opyla sie robic to jest bzdura jezeli naprawde postanawiacie zbierac boxy wiecej niz 1 miesiac to sie opyla zrobic PP pod skrzynki potem mozna zmienic zaplacic kilka tys uri i poczekac 2-3 dni na seprom i zrobic PP to zaden problem ale bedziecie mnieli o wiele wieksze profity dzieki profilowi 

tak ogolnie dla tych co nie wiedza zeby zrobic PP pod skrzynki to trzeba miec 36PP (droga na skroty)

Opublikowano

a ja mysle ze ty jestes glupi 

przeciez od dawna wiadomo ze im wiecej graczy na mapie tym wiecej jest skrzynek na mapie i tym wiecej jest pallki na 5-3 jezeli tam jest sporo graczy to jest nie tyle ze logiczne a zauwazalne dla oka ze jak malo graczy to malo skrzynek a jak jest ich duzo to .... 

ktos tam pisal ze PP nie opyla sie robic to jest bzdura jezeli naprawde postanawiacie zbierac boxy wiecej niz 1 miesiac to sie opyla zrobic PP pod skrzynki potem mozna zmienic zaplacic kilka tys uri i poczekac 2-3 dni na seprom i zrobic PP to zaden problem ale bedziecie mnieli o wiele wieksze profity dzieki profilowi 

tak ogolnie dla tych co nie wiedza zeby zrobic PP pod skrzynki to trzeba miec 36PP (droga na skroty)

chyba masz zeza albo trefne okulary wlasnie latalem na 4-3 i bylo z 5 zbierajacych i na 30 min. z 40 boxow znalazlem ... jak latam z kolega i jestesmy sami to pojawiaja ,, plantacje " boxow z 15 w jednym miejscu a nie pojedyncze co jakis czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...