Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Enderchest - Universal

thepigmansuper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferta nawet dobra (dużo osób ją poleca). Jednak polecam podobną oferte na craftserve / pukawka

Ja osobiście craftserve nie polecam! Ponieważ ciągle jakieś przerwy techniczne...

Daj +

Opublikowano

Endergówno.pl ? Nie polecam , max 10-15% procesora co za tym idzie ? mega lagi serwera. Natomiast polecam od siebie:

- Fiberhost (ICE , Bedrock)

- Mineserv.eu

- pukawka.pl :)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

W tym pakiecie jest 100% (niema naliczanych ostrzeżen) procesora

Opublikowano

@woowminecraft

Haha przy najdroższej ofercie piszę max CPU 20%.

Ja polecam LVLUP.pro

- Posiadają dobre maszyny

- Nie limitują sztucznie procesora

- Masz nawet 320% procesora, co za tym idzie brak lagów

- Nawet raz na mniej niż minutę możesz użyc 800% procesora - cały, więc laggggg też nie straszny , nie odczujesz.

- szybki support

Looknij sobie, nie patrz na RAM zobacz na procesory ile ci dają nawet +200%, to chyba lepiej niż nawet 8 czy 16GB RAMU.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten pakiet polecam do 50-60 graczy przy 100 laggi spadki tps do 5-7

Jak chcesz coś 100+ to kup zalecany dla 100 uciągnie 150+ prawie z 20 tps (mam 19.93)

Przy 25 pluginach

Opublikowano

Ednerchest.pl POLECAM!

Sam korzystam gra 50 osob na moim serwie i zero lagow :)

PRO !

/ | : Pomogłem?? \ | :

/ | :     Zostaw      \ | :

/ | :                   \ | :

::: GoldPlazma

Opublikowano

A jak myślicie z kilkunastoma modami i pluginami dla maksymalnie 15-20 osób serwer na enderchest.pl wystarczy? W sumie to nie wiem do czego odnosi się to 10% procesora. Czy można przekroczyć tą wartość w przypadku laga, czy serwer od razu się wyłączy przy przeciążeniu? Na pukawce jak sprawdzałem to nie było najmniejszego problemu ale nie piszą ile % procesora jest przydzielone (bo na pewno nie cały). Proszę o klarowną odpowiedź.

Przeczytałem ostatnie tematy dotyczące w.w. serwerów i zdania są bardzo podzielone. Mnie jedynie interesuje sprawa procesorów.

bipsMal.png

Opublikowano

Endergówno.pl ? Nie polecam , max 10-15% procesora co za tym idzie ? mega lagi serwera. Natomiast polecam od siebie:

- Fiberhost (ICE , Bedrock)

- Mineserv.eu

- pukawka.pl :)

Hmm mówisz gowno ? Mam tam serwer 500 slotów 21 GB ram, 40% CPU przy 300 osobach online nigdy nie zdarzały sie lagi a CPU trzymał sie w granicach 16-19% nie więcej.

Gdy przekroczysz limit na pare sekund nic sie nie stanie. Wydaje mi sie ze są naliczane ostrzeżenia za zbyt dużo wykorzystanych % CPU

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie polecam to tylko chwyt :) żeby wiecej kupywało , moim zdaniem enderchest to jedno wielkie ***** :) polecam ci fiberhost , pukawka 

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Autor tematu ma bana permanentnego, więc temat trafia do kosza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...