Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Shopbot V.1.3

adriank1419

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi nie działa nie wiem czemu mam Windows 7 64 BIT. Po uruchomieniu Bota lub kliknięciu na 1 lub 2 funkcję (Shop erstellen, Items neu einllesen) wywala mi taki błąd jak na ss:

shopbotv13error.jpg

Czym to może być spowodowane? :( Proszę o pomoc.

@Down

Uruchamiałem jako Administrator i dalej ten sam błąd :/

Posiadam .Net Framework v.4.0 - czy błąd możę być spowodowany właśne tym? Odinstalowałem 4.0 i pobrałem z kliku różnych stron instalki .Net Framework v.3.5 ważące 2.73 MB.

Nie wiem czemu, ale u mnie jeżeli pobrana instalka .Net Framework v3.5 posiadała nazwę ,,dotNetFx35setup" to wcale nie chciała się uruchamiać, dopiero po zmianie nazwy na inną została uruchomiona.

Kiedy już zmieniłem nazwę i uruchamiam aplikację to najpierw pojawia się okienko o nazwie ,,Extracting Files" i wszystko ok, a potem pojawia się okienko ,,Setup" i jak pasek dojdzie do ok. 80% to wywala taki błąd jak na screenie poniżej:

setupibd.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kijowy ;D

Osobiście nie polecam tego shopbot'a...za to polecam bota mojego autorstwa :)

Haha kurwa rozwalasz mnie dzieciaku haha. Nawet nie pobrales i offtopujesz w moim temacie. Raport i spierdalaj.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...