Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

qeers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu dostałem VAC bana. Miałem dwa konta na jednym z nich dostalem bana na te 7 dni za bodajze zbyt duza ilosc głosowan. Potem na drugim koncie zacząłem sobie czitować dla zabawy. A dostałem mimo wszystko na tym pierwszym, na którym miałem bana na 7 dni. I teraz pytanie czy warto o to konto walczyć? Ponieważ jest tam dużo cennych skinów i czy mógłby to być jakiś błąd volvo? Pomóżcie ;/

Opublikowano

Nie. Valve walczy z czitami jak może. Nie ma żadnej taryfy ulgowej. Ponadto powinieneś się szykować na VACacje również na drugim koncie.

Opublikowano

nie obchodzi mnie to drugie konto tak szczerze mówiąc xD mam inne jeszcze zależy mi tylko na tym na którym mam wartosciowe skiny

Opublikowano

to długa historia, zwyczajnie nie spodziewalem sie ze dostane bana na tym koncie, nawet pamiętam pisałem do jakiegoś typa czy dostanę tylko na tym na którym czitowałem, i odpowiedział twierdząco ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...