Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ice run

milykot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dodałem sobie mapę icerun, wszystko śmiga tylko jeden problem, nie mogę się ruszać.

Oto moje syserr:

0206 12:14:23593 ::  CArea::__LoadObject File Format map_ice\001002\AreaData.txt ERROR 1
0206 12:14:29400 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc/nemeziss_npc_3/00.msa) ERROR
0206 12:14:29400 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/npc/nemeziss_npc_3/00.msa) ERROR
Liczę na szybką pomoc :v
Opublikowano

Mob jest, nie ma ustawionych ruchów, to jest błąd, ale nie krytyczny. 

Ten pierwszy błąd naprawiłem, ale teraz nie mogę się poruszać po mapie

Opublikowano

Emm, no to jak nie możesz się ruszyć to musisz mieć zły server_attr, bo nic innego nie da się wymyślić.. Teren skalny i koniec.. nie możesz się poruszać.

Opublikowano

Emm, no to jak nie możesz się ruszyć to musisz mieć zły server_attr, bo nic innego nie da się wymyślić.. Teren skalny i koniec.. nie możesz się poruszać.

Ja p******e, nie czaisz, że attr jest dobre? Mam je z serwera, na którym to działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...