-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
seI3a99
seI3a99
wiatm , na laptopie mam problem z bardzo szybko znikającym miejscem na dysku systemowym. Problem pojawił się pare dni temu. Miejsce wcześniej też znikało ale około pare mb na długi czas. Dopuki miałem wiecej niż 15GB miejsca nie przejmowałem się , ale kiedy miejsce spadło ( i ciągle spada ) do mniej niż 5BG trochę się przestraszytłem. Pousuwałem różne aplikacje , pobrałem CCleanera i odkurzacz , używałem opcji oczyszczania dysku. Na chwile pomagało i miejsca było 10GB+. Ale od dziś rano miejsce spada szybciej. wczoraj było 11GB a dzisiaj rano 5... CCleaner i odkurzacz już prawie nic nie wykrywają. Avast wykrył pare wirusów to je pousuwałem , ale to nic nie pomogło. Teraz nie moge już nawet uzyć opcji oczyszczania dysku ! Kiedy wszystko jest przeskanowane i daje opcje usuń wszystko się ładuje i niby usuwa , ale w pewnym momencie się wyłącza i nic dalej się nie dzieje. Proszę o szybką pomoc bo zaraz mi miejsce do 0 zjedzie
Z góry dzięki.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.