Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem cs'a za pomocą PaySafeCard, a gry nie dostałem do biblioteki.

SorgorGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj postanowiłem sobie kupić drugiego cs'a, więc tak. Poszedłem do sklepu po paysafecard 50zł, wróciłem do domku, i kupiłem cs'a. Pisało że pomyslnie sfinalizowano itp, a gry nie mam w bibiotece... o co chodzi? Gre mi pokazuje ze mam dalej w koszyku, a gdy wchodze tam gdzie się kupuje cs'a pisze "Dodaj do koszyka". Na PaySafeCard jak sprawdzałem to mi zjadło kase bo mi zostało tylko 2.60zł. Pomozecie? Na emaila też nic nie dostałem że kupiłem..

Nie działa :(

Opublikowano

Zrób ss przelewu z psc ( o ile masz konto ) i ss twojej biblioteki i wysyłaj do supportu ( angielski ) 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zrób ss przelewu z psc ( o ile masz konto ) i ss twojej biblioteki i wysyłaj do supportu ( angielski ) 

Nie mam konta na psc, bo zawsze nie potrzebowałem, wystarczy że wpisywałem kod z psc i tyle. Jeżeli nic sie nie da zrobić to 50zł poszlo się j*b*ć...

A gdy wchodzę kupić jeszcze raz gre (i tak nie kupie drugi raz...) pisze mi coś takiego "Uwaga: Twoja ostatnia transakcja jest nadal w toku! Czy ostatnia płatność z usługodawcą płatności została zakończona? Nie jesteśmy jeszcze pewni i oczekujemy odpowiedzi od nich.

Jeżeli kontynuujesz i kupisz cokolwiek po raz drugi, ryzykujesz podwójne obciążenie rachunku."

Głównie mi chodzi o "Uwaga: Twoja ostatnia transakcja jest nadal w toku!" Czyli jest szansa że mi dadzą tą gre? Bo sam już nie wiem wk*rwił*m się -,-

Opublikowano

Po googlowałem trochę i jeśli nadal masz to w koszyku to usuń i zrób reloga .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Po googlowałem trochę i jeśli nadal masz to w koszyku to usuń i zrób reloga .

To nic nie dało. Dalej nie mam...

Opublikowano

Mój kolega miał to samo. Z tego co wiem to pomogło mu napisanie do supportu.

Ale co mi to da że ja do nich napiszę? Nie mam nawet dowodów ze ja CS'a kupiłem. Chyba że mam dać ss'a daty kupna PSC + SS biblioteki i ss ile mi zostało na tym PSC.

Opublikowano

Ale co mi to da że ja do nich napiszę? Nie mam nawet dowodów ze ja CS'a kupiłem. Chyba że mam dać ss'a daty kupna PSC + SS biblioteki i ss ile mi zostało na tym PSC.

Zawsze coś możesz spróbować . 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować, dlatego na następny raz, kiedy będziesz używać paysafecard załóż konto, kody wpisujesz na koncie i jest tam historia transakcji. Ewentualnie spróbuj teraz założyć i aktywować ten kod na Twoim koncie, być może nie jest on jeszcze wykorzystany.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zawsze możesz spróbować, dlatego na następny raz, kiedy będziesz używać paysafecard załóż konto, kody wpisujesz na koncie i jest tam historia transakcji. Ewentualnie spróbuj teraz założyć i aktywować ten kod na Twoim koncie, być może nie jest on jeszcze wykorzystany.

Jest wykorzystany, bo jak sprawdzałem na https://www.paysafecard.com/en-gb/check-balance/to pisało że mam 2,60zł. Spróbuje napisać do tego supportu, może mi łaskaw pomogą...

Opublikowano

Jeśli jest wykorzystany to napisz do supportu wiadomość i podaj im informacje jak wyglądało kupno co się stało i pamiętaj żeby podać pin PSC lub wysłać im skan kuponu też tak miałem po napisaniu do supportu uzyskałem cs`a w mojej bibliotece

pXWCDnC.png

Opublikowano

Troche odkopuje temat, ale mam jeszcze jedno pytanie, a nie chce zakładać kolejnego tematu. Odkąd zrobiłem nowe konto i kupiłem CS:GO, all śmigało normalnie do czasu dzisiejszego gdzie nie mogę się zalogować ponieważ pisze "Steam ma kłopoty z łączeniem z serweramy steam", ale na moje główne konto mogę się zalogować normalnie. Wiecie co się dzieje? Steam mnie już denerwuje...

Opublikowano

Poczekaj, mialem to samo. Steam jest strasznie zbugowany i nic na to nie poradzisz. Moze zresetuj polaczenie (odlacz i podlacz router).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...