Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Jesli jakis teraz na metku dobry zarobek jesli nie ma eventow? 

Bo teraz wchodze np. na godzine na metka zabijam metki w piekle/m2 po czym moze zarobie max aure albo nic i wychodzi na to ze tylko czas trace a nic nie zarobie. Mam dropka 75/35   i 86 lev nini      (nie mam pelnego  eq )  Chociaz truta dobra i buty

u1lc.png
Opublikowano

Nigdy w ciągu godziny nie dało się zarobić na globalu bez eventu dropiąc, teraz dobrym sposobem na zarobek jest kopanie rud, czy też tworzenie kryształów energii. Skoro masz 75 to polecam Ci odwiedzać red las i latać na DT nobkami. 

Pasjonat
Opublikowano

Na niebiańskie eq zawsze był popyt + na tarcze 41/61.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Takie rzeczy tez zazwyczaj koncza sie porazka. 

Przez pare godzin bede bawic sie w dt z ulepszaniem. Wejdzie moze pare rzeczy na +8 a potem wiekszosc spali na +9. 

Kiedys na metki w dt chodzilem ale przez pol godziny nic nie polecialo a potem mnie wywala czesto.. metki w red lesie ten sam ch... nachodze sie naszukam po czym znajde jednego metka moze i poeci bodzio ktorych jest w ch.. w m1 i nikt nie kupuje

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...