Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crystal Launcher - potajemny wirus!

Tomcio12e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to mówisz człowieku... Mi nigdy coś takiego nie wyskoczyło na tym launcherze a używam go od długiego czasu. Więc to jest czysta ściema którą próbujesz wpoić ludziom, tylko nie wiem po jaką cholerę. 

Na skanie, jest 0 virusów, a taki program nigdy nie wyskakiwał i wyskakiwać nie będzie. Nie wiem co za gówno masz zainstalowane na twoim komputerze że takie syfy Ci wyskakują ale błagam Cię, nie wmawiaj czegoś takiego ludziom.

Producent tego launchera nie pozwolił by sobie na coś takiego, więc nie.

@Edit Przestań wmawiać takie rzeczy ludziom, nie chcesz nie ściągaj a nie paplaj takich bzdur. Nie ściągaj proste jak nie wierzysz..

Kappa.

Opublikowano

Ściema? Nie pozwolę uszkodzić sobie komputera a wole poinformować inne osoby, że takie rzeczy mogą wyskoczyć.

@Edit: Właśnie zauważyłem że Launcher zaczął update po odinstalowaniu programu ASUSUpdate....

Opublikowano

Ściema - mi nie probuje nic zmienić :) 

Ani odinstalować .

Sądze że temat wprowadza ludzi w błąd i powinien zostać zamkniety. 

Opublikowano

upy.

Macie kompletna racje a @Tomcio12e przestan ludziom wmawiac takie pierdoly bo 1. Ja tez mam ten launcher i jakos bez antywirusa leci komputer / rok korzystania nic sie nie stalo.

2. Jak masz komputer zapelniony reklamami i programami nielegalnymi lub zmodyfikowanych to sie dziwisz ze inne programy sie infektuja!.

Klamstwo po potege ten temat.

Opublikowano

Bez przesady. Ten launcher nie posiada żadnego wirusa i jest z zaufanego źródła. Możliwe, że właśnie Tobie jakaś aplikacja w tym czasie chce się zaktualizować razem z launcherem. Według mnie temat powinien zostać szybko zamknięty, bo tylko robi niepotrzebne zamieszanie i wprowadza niepotrzebne ludzi w błąd.

Opublikowano

ASUSTeK to organizacja ASUS­ umożliwiająca pobieranie sterowników, bądź aktualizowanie ich w razie wyjścia nowych sterowników. Nieumiejętność rozpoznawania programów prowadzi do wywołania fałszywej informacji na w/w temat launchera.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...