Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał 'Zdupy'

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale uważam, w sumie ostatnio mnie taka myśl naszła, że on robi bardziej debili z ludzi, niż z siebie. Prosty zabieg, a zarazem skomplikowany. Powie coś głupiego, powiedzmy 5 minut coś mówi, potem powie gdzieś, że człowiek inteligentny wyciągnie z tego coś więcej niż "obrażanie, dogryzanie, itd.", wtedy taki typowy nastolatek, oglądający go, nie da sobie wmówić, że jest głupi, więc nie powie, że film był po prostu "do dupy", tylko napisze coś, co nie zaprzeczy a wręcz poprze jego intelekt, to że on zrozumiał te "żarty dla inteligentnych", pisząc na przykład standardowe "hehe, pozdro dla kumatych", tym samym w pewien sposób ma autoobronę przed wszelkiego rodzaju hejtingiem. Imo człowiek Warga sam w sobie jest dosyć przebiegły, wie jak sobie poradzić w internecie, wielki szacunek dla niego za tak szybkie rozkręcenie swojego kanału. Jako autor jest dosyć kreatywny, ale potrafi przekazać coś w prosty sposób, co poniekąd mi się podoba. Jednak niektóre rzeczy nie podobają mi się wcale, ale cóż, jak to się mówi - "nie można dogodzić każdemu". ;)

Opublikowano

Facet powala inteligencją ponad połowę polskich youtuberów ;)

To obejrzyj sobie ''Polimaty'' 

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Niektóre filmiki nawet mnie śmieszą i wchodzę jedynie żeby się pośmiać ale też w niektórych zbytnio przegina i takie filmy od niego omijam. 

Opublikowano

Spoko kanal z dystansem. Mozna sie posmiac, szczegolnie spodobal mi sie odcinek z Gaskiem i narkotykami(nie pamietam tytulu ale beka byla).

Opublikowano

Jedyny kanał na ,którym mogę spotkać satyryczne podejście do sytuacji na świecie lub internecie i to opisane w tak z*******y sposób  :D

#rein

Opublikowano

Lubię sobie go pooglądać, choć dawno właściwie na ten kanał nie zaglądałem. Jutuber jak jutuber, ważne, że nie nagrywa MC.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

jedyne kanaly, ktore moga ogladnac to naukowy belkot i polimaty, a ten z dupy to jakas kpina.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Oglądam, nawet fajny koleś. Jego kanał to miła odmiana na polskim yt, szczególnie zważywszy na to, że dominują tam kanały typu: isamuxmałejajaca (i jego wiernego prawego odbytniczego, zwanego nitro) czy innego sruu gej(ms) co w*******a chleb i się nie podzieli. 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

jak dla mnie spoko kanał, gośc wydaje się być spoko, ma dystans do siebie, nie oglądam jakoś wszystkich filmików tylko tak raz na miesiąc może coś tam przez przypadek obejże

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...