Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 05/02 Nowe splashe

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Splash Nauti i Sivir - podoba mi się, ponieważ fajnie ukazana potęga Nautiego, taki ogromny, a w rogu znajduje się drobna kobietka <3 Niestety, ale Ashe i WW bez rewelacji. Ikonka Ziggs'a jest taka sobie.

Opublikowano

Podobnie jak w cinematicu, przesadzili z rozmiarami Nautilusa, ale efekt końcowy jest w porządku. Skin Marauder kompletnie nie pasuje do Ashe, na szczęście splash ratuje WW, który w tym wypadku wygląda genialnie.

Opublikowano

Naut na splash arcie wygląda dość przyzwoicie, tak jak napisała @Renissance jest taki potężny! :)

Jeszcze Ashe mi się podoba, gdyby nie to że mam już do niej skina to bym kupił. :P

Opublikowano

Naut i Sivir całkiem fajnie się prezentują w grze jak i na splash arcie ale co do ww i ashe to bardzo słabo, myślałem że riot wymyśli coś lepszego a na dodatek głowa ww nie pasuje do niego i do poprzednich skinów. 

Opublikowano

Wszystkie skiny i splashe ładne, ale z tym ziggsem to ich... sami wiecie ;]

Opublikowano

Nowe splashe zawaliste <3

Skiny mi się nie podobają, ale ogólnie zmiany na +.

Opublikowano

Fajne skiny, ale ikonka bez sensu... nie mają pomysłu tylko tworzą coś na podstawie innych ikon.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Nie zauważyliście że na splashu Nautilus ma inne tekstury niż w grze ? Co się stało ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...