Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze TOP 5 gier na X360

ScypionQQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

far cry

sleping dogs

forza horizon

dirt 3

nfs prostreet :D

Opublikowano

5. GoW 2

4. Forza Horizon (tylko 1 część)

3. Dante's Inferno

2. Bulletstorm

1. GTA 5

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Ja generalnie nie mam takiego typowego top 5 bo w wszystkie gry które tutaj wymienie grało mi się równie przyjemnie.

1. Sleeping Dogs [Gra mnie wciągneła na maksa, klimat po prostu boski]

2. Assasin's Creed 3 Multiplayer [Tylko tryb multi gdyż był naprawdę fajny, co do singla to lepiej nie będę pisał bo by tu poszła krytyka na 10 stron]

3. Grand Theft Auto V [ Gierka która wgniotła mnie w fotel zwrotami akcji, grą aktorską, bardzo fajnym zabiegiem - bohaterowie wyglądali bardzo podobnie tak jak w rl, tym co ta gra potrafiła wyciągnąć z tej konsolki, niestety gra nie miała czegoś co by mnie zatrzymało przy niej na dłużej - jednak od czasu do czasu wbijam sobie aby sobie nie wiem potunigować bryk.

4. Wszystkie części Naruto Shippuuden Utlimate Ninja Storm [ Taa kolejno-mango-dziec.. lol co ?]

5. Watch Dogs Online [singiel też był w porządku ale spodziewałem się czegoś lepszego, natomiast tryb online jest po prostu genialny - ot tak moge se wbić do "swiata" innego gracza i się z nim bawić w chowanego - a konkretniej shakować i śledzić. Brakuje mi jedynie opcji sandboxa - to znaczy fajnie by było gdybym miał możliwość wspólnie z innym graczem się bawić [wyszedł taki mod na PC] no ale cóż.

i to w sumie tyle oczywiście pojawilo by się więcej gierek takich jak minkraft no ale płatne textur packi, ograniczenia w postaci "granicy mapy" ? no cóż. Sajonara

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

1. H.A.W.X. 2 - spoko fabularka i spolszczenie z dubbingiem dodatkowo te wszystkie efekty, lądowania i scena na koniec :) zdecydowanie nr 1, chociaż długość nie powala

2. Call Of Duty Black Ops 2 - najlepsza fabuła, grafika i elementy nowoczesne jakie widziałem w grach na xboxie (bo na x'ie nie grałem jeszcze w cod aw :D )

3. Dante's Inferno - mocna fabuła i oczywiście stare dobre czasy gry god of war <3

4. Thief - fabuła i jej długość nie powala, grafika może być, czas i miejsce nieokreślone, ale gra ma w sobie to "coś"

5. Assassin's Creed 2 - fabuła niezła, ale graficznie to najgorszy shit

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

1. GTA V

2. WWE 2K14

3. NUNS3

4. Far Cry 3

5. Watch Dogs

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

1.WWE 2K14
2.WWE'12

3.AC4

4.SVR 2007

5.GTA V

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

1.DragonAge:Inkwizycja - Mega mega nowa gra z seri dragon age poprzednie serie były mega ale ta rozjebala systema <3
2.WWE 2k15/14 - Super sobie pograć i sie ponapierdzielać <3
3.FarCry4 - trójka była dobra ale 4 wyjebista <3
4.Fifa15  - no chyba wiadomo
5.Wszystkie częsci LEGO a najlepiej Władca pierścieni lub hobbit <3

---------------------------------
Dodatkowo
Halo
forza horizon itd
Gears Of War

CallOfDuty
battlefield
IDarB

Profil Steam ---->  *Kliknij*

Chcesz posnapować? *-* Dodaj : gabryyy997

Opublikowano

CoD MW3

BF 4

GTA V

Guardians of Middle Earth ( kupiłem tylko dlatego że kosztowało na live niecałe 3zł xD )

Final Fantasy (wszystkie!)

Opublikowano

Moje ulubione to

1.GTA V

2.Tomb Raider Underworld bodajże

3.Life is Strange (polecam, dopiero 1 epizod wyszedł ale niezła fabuła)

4.Far Cry 4

5.Harry Potter i insygnia śmierci

Harry Potter trochę denerwujący bo od długiego czasu stoję w miejscu ale lepiej się gra niż na PC - lepsze misje i ogólnie inaczej się gra.

579571423327107377857.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

1. gTA V

2. Fifa 2015

3. Dragon ball

4. call of duty

5. tomb raider

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...