Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy Najwieksi Cheaterzy Metin2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe , najwięksi hackerzy to niemcy ^^ Od nich mamy boty :P

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

polaków nazwałbym zatem największymi userami botów/hacków/bugów

Opublikowano

Nie widzieliście co turki potrafią zrobić...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

A czemu od razu słowo "najwięksi"?? My po prostu korzystamy z hacków, które zapodaje nam ekipa z epvp w większości przypadków, chyba to jeszcze nie jest zabronione :lol:

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

szkoda że tylko polaków widzą jako zagrożenie dla serwerów " chodzi mi o fast exp i own przez używanie botów,bugów,hacków" czytam zagraniczne fora może nie wszystko zrozumiem ale tematy o polakach zawsze xD

Opublikowano

od Niemcow mamy wszystkie Hacki... Ale moze oni nie uzywają ich tak często jak my...

Spotkalem tyle cheaterow na Polskim Globalu ze normalnie odechcialo mi się grac... wiec poszedlem na UK oczywiscie byli tam cheaterzy ale nie tak duzo jak na Polskim Globalu :D (najwiecej chyba jest na Bezdusznych :/ )

Opublikowano

To świadczy o tym, że jesteśmy inteligentnymi ludźmi i nie marnujemy czasu na grę i idziemy do kumpli. a bot za nas expi:)

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Opublikowano

UP: Zgadzam się.

Jesteśmy inteligenti bo potrafimy znaleźć bład w grze i go wykorzystać. Co pózniej skutkuje usunięciem błedu tym samym szkodzimy ,a za razem zgłaszamy błedy bez użycia supportu ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...