Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpresCraft

michu8971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten spawn, budowle.. lepianka dirtu. Kto to budował?! Ja bym się wstydził taki serwer publikować...

sklep wielki normalnie

Te choinki to po prostu skandal

Gościu zachowuje się jak jakiś bogacz i się chwali że do stycznia ma opłacony serwer, jednak mózgu do niego nie używa.

Krytykuje serwery lepsze od niego które mają subdomeny .hostmc.pl itd...

0/10

PS: RYKŁEM Z FORUM: phpbb modified by przemo z 2003 roku.. weź WYJDŹ I NIE WRACAJ, nie umiesz zrobić forum z MyBB, SMF, normalne phpBB a nie phpgunwopszemo? 

Aż spadłem z krzesła jak zobaczyłem ten serwer

bannergif.gif

Opublikowano

Ten spawn, budowle.. lepianka dirtu. Kto to budował?! Ja bym się wstydził taki serwer publikować...

sklep wielki normalnie

Te choinki to po prostu skandal

Gościu zachowuje się jak jakiś bogacz i się chwali że do stycznia ma opłacony serwer, jednak mózgu do niego nie używa.

Krytykuje serwery lepsze od niego które mają subdomeny .hostmc.pl itd...

0/10

PS: RYKŁEM Z FORUM: phpbb modified by przemo z 2003 roku.. weź WYJDŹ I NIE WRACAJ, nie umiesz zrobić forum z MyBB, SMF, normalne phpBB a nie phpgunwopszemo? 

Aż spadłem z krzesła jak zobaczyłem ten serwer

Napisałem, że jest nowy spawn, z tego co napisałeś zrozumiałem, że Ty myślisz, że ten spawn który jest obecnie to ten nowy.. Poza tym nie wiem co w nim okropnego widzisz, są góry, na które napadał śnieg, na środku spawn i odnogi do kuźni, informacji, sklepu i netheru. 

Sklep.. Po co ma być wielki? Lepszy mały w którym wszystko jest niż wielki gdzie się gubisz.

Choinka - drzewo świerku lub jodły, nie oznacza tylko świat Bożego Narodzenia, poza tym zdjąłem te "lampki" 

Zachowuję się jak bogacz? Napisałem, że serwer opłaciłem do grudnia, a z vipów opłacił się do stycznia, żeby pokazać Ci, że na tym serwerze grają ludzie, a serwer nie padnie po tygodniu z braku środków.

Forum nie jest żeby się nim chwalić, czy coś. Było stworzone przez jakiegoś typka, zapłaciłem mu za to grą Counter Strike Global Offensive, on się cieszył, a ja miałem stronę, która służy do informacji, składania podań itd. Powiedz mi, co Ci przeszkadza że jest na tym silniku, a nie innym? Mi osobiście nic z tego co napisałeś nie przeszkadza, przynajmniej wkładam pieniądze i udoskonalam serwer, dodaje nowe rzeczy, a nie jak serwery które reklamują się u mnie, wejdzie taka osoba, chwali się domeną hostmc,csrv, czy inne gówno i nawet nie mają pieniędzy żeby opłacić ts'a, stronę czy serwer na drugi miesiąc. Mózgu nie używam? Podaj przykład. Dlatego że mówię, że serwer jest na długi okres opłacony, czy może dlatego, że napisałem, że niebawem odpalę nowy spawn? Nie rozumiem Twojego toku rozumowania, ale jest śmieszny :D

Wstydziłbyś się takiego spawnu? A nie wstydzisz się używać nicku ' DoriiSuperPies ' albo Dorii2003?

Kup sobie bardziej stabilne krzesło :) Spawn odpalę w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam.

Ps. Lepiej mieć gorszy spawn (tymczasowy) niż mieć lagi na serwerze, gówniane pluginy, do tego 100% z netu.  Więc jak oceniasz serwer, to pograj na nim chwilę, a nie oceniaj po wyglądzie spawnu. Zrobiłeś chociaż wyspę?

Opublikowano

Według mnie spawn jest OK szału nie robi, ale może być :) Najważniejsze, że administacja stara się zapewnić graczom jak najlepszą rozrywke

Dzięki za opinię! Nowy spawn zostanie oddany do użytku już jutro (02.03.2015) i mam nadzieję, że Wam się spodoba! :)

Opublikowano

Mi nawet nie wykrywa serwera na wersji 1.7.10
wpisuje ten adres excr.pl

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Mi nawet nie wykrywa serwera na wersji 1.7.10

wpisuje ten adres excr.pl

Rzeczywiście, przepraszam. Nie miałem o tym pojęcia, bo nie testowałem tej wersji, na 1.7.2, 1.7.5 działa na 100%, ktoś mówił, że na 1.7.9 jest. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...