Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv ze starym klimatem

Ciuchcia20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, powiedzcie mi, orientujecie się może, czy wychodzi/wyszedł może jakiś serwer prywatny metin2. który spełnia te wymagania:

- max lv obojętny

- niewiele nowych gówien w eq (bez pasów, petów)

- max 2 nowe sety biżuterii (najlepiej jakiś 1 nowy, a nawet bez)

- easy

- spora ilość graczy

- serwer powinien stać maksymalnie miesiąc :)

Chciałbym po prostu zagrać na jakimś klasycznym i prostym privie, gdzie gra nie polega na expieniu i dropieniu 2 miesiące na dany itemek. Chodzi mi o coś typu elite/pandora, tylko z odpowiednią datą startu :)

Z góry dziękuję za odpowiedzi, nagradzam "Lubię to", czy jak to się tam nazywa :)

Opublikowano

Siemka, powiedzcie mi, orientujecie się może, czy wychodzi/wyszedł może jakiś serwer prywatny metin2. który spełnia te wymagania:

- max lv obojętny

- niewiele nowych gówien w eq (bez pasów, petów)

- max 2 nowe sety biżuterii (najlepiej jakiś 1 nowy, a nawet bez)

- easy

- spora ilość graczy

- serwer powinien stać maksymalnie miesiąc :)

Chciałbym po prostu zagrać na jakimś klasycznym i prostym privie, gdzie gra nie polega na expieniu i dropieniu 2 miesiące na dany itemek. Chodzi mi o coś typu elite/pandora, tylko z odpowiednią datą startu :)

Z góry dziękuję za odpowiedzi, nagradzam "Lubię to", czy jak to się tam nazywa :)

Chcesz max 2 sety bizu a na elite lub pandorce sa po 5+? dawno tam nie zagladalem.

Serwer ktory miesiac stoi nie zapewnia Ci, ze nie padnie.

Stary serwer lecz naprawde z*******y i jest easy. Polecam Shiro2.net. Niemiecki lecz tutaj na forum masz full spolszczenie.

Crados mt2, medium, startuje 13.02

Ktora to odslona? 5?

Opublikowano

Chcesz max 2 sety bizu a na elite lub pandorce sa po 5+? dawno tam nie zagladalem.

Serwer ktory miesiac stoi nie zapewnia Ci, ze nie padnie.

Stary serwer lecz naprawde z*******y i jest easy. Polecam Shiro2.net. Niemiecki lecz tutaj na forum masz full spolszczenie.

Ktora to odslona? 5?

druga ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...