Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka słów na wstęp:
Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Patryk i mam 15lat ,pochodzę z Szczecina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2. Poświęcam około 3-4 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem.

Doświadczenie z Metin2:
Grałem na 5 Priv. Uczę się bardzo szybko :)

O sobie:
Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.

Nie chcę zarabiać z serwera.

Co bym robił jako GameMaster?

To co powinien robić każdy GM 
-pomagał innym,
-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,
-pilnował porządku i estetyki na serwerze,
-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,
-TĘPIŁ CHEATERÓW!
-i wiele ,wiele więcej;].

Dane techniczne:
-Mikrofon + TS3? - Jest.
-Wolny czas 3-4h dziennie? - Jest.

Kontakt:
-GG: 52843367

Dziękuje wszystkim ,liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...