Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam 2 filmów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

1 Film

Wyścigi samochodowe, jeden młody jechał i przegrał nie zapłacił i ucieli mu dłoń.

2 Film

Ktoś przyjechał na stację i były tam wampiry, albo zombie nie pamiętam. Pamiętam jeden moment kiedy gościowi rozwaliło dłoń i zakleił ją taśmą izolacyjną.

Poszukuje już tych 2 filmów od ponad roku i nikt nie zna ich tytułów albo po prostu ja c*****o je opisuje.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jak w temacie.

1 Film

Wyścigi samochodowe, jeden młody jechał i przegrał nie zapłacił i ucieli mu dłoń.

2 Film

Ktoś przyjechał na stację i były tam wampiry, albo zombie nie pamiętam. Pamiętam jeden moment kiedy gościowi rozwaliło dłoń i zakleił ją taśmą izolacyjną.

Poszukuje już tych 2 filmów od ponad roku i nikt nie zna ich tytułów albo po prostu ja c*****o je opisuje.

@slasher201

2. To "Od Zmierzchu do Świtu"  :)

Jak chcesz jest serial z 2014 na podstawie tego filmu o tym samym tytule także go polecam :)

Co do 1 nie mam pojęcia :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Wielkie dzięki :D

Co do pierwszego to pamiętam jeszcze że chyba gościu ścigał się raz samochodem w ogóle nie przerobionym takim oryginalnym ładnym chyba bmw z jakieś ale mogę się mylić.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...