Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać konto na League of Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było 1000 tematów... ale chcę mieć pewność czy się da na dzień dzisiejszy ...

Odzyskac w jakim sensie? Unban czy jak ci ktos ukradl, jezeli ktos ukradl pisz do supportu, dadza ci zestaw pytan, odpowiesz poprawnie i odzyskasz konto. Jezeli chodzilo o unbana to masz 0,0001%

­

Opublikowano

Podejrzewam, że chodzi o bana, którego otrzymałeś najprawdopodobniej przez używanie programów trzecich takich jak np LeagueSharp, a więc jeżeli takowych rzeczy się dopuściłeś nie masz żadnych szans na odzyskanie (odbanowanie konta przez SUPPORT).­

Opublikowano

A jak odzyskać konto zbanowane za programy 3 .....

Naprawdę teraz mam długą rozmowe z supportem ^.^

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Jeśli ukradzione, to zostaję support. Dadzą Ci zestaw pytań, typu wymienienia trzech znajomych na koncie, pierwszy e-mail, ostatni e-mail jaki był na koncie, IP i te sprawy. 

Opublikowano

Jeśli ukradzione, to zostaję support. Dadzą Ci zestaw pytań, typu wymienienia trzech znajomych na koncie, pierwszy e-mail, ostatni e-mail jaki był na koncie, IP i te sprawy. 

nie zawsze sa tacy .. zalezy na kogos trafisz bo moim przypadku zapytali o 3 pytanie ip znajomych 5 i adres email pierwszy ale tak nie odrzyskalem bo nie odpiszuja od 2 lat do mnie a jak zrobie nowy ticker to dziwnym spoosobem kasuja . 

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

nie zawsze sa tacy .. zalezy na kogos trafisz bo moim przypadku zapytali o 3 pytanie ip znajomych 5 i adres email pierwszy ale tak nie odrzyskalem bo nie odpiszuja od 2 lat do mnie a jak zrobie nowy ticker to dziwnym spoosobem kasuja . 

Człowieku. Zajrzyj do słownika i używaj znaków interpunkcyjnych bo Twój post jest nieczytelny.

Opublikowano

Człowieku. Zajrzyj do słownika i używaj znaków interpunkcyjnych bo Twój post jest nieczytelny.

przed '' bo '' powinien być przeciwnik, humanisto

Opublikowano

nieczytelny? jak post moze byc nieczytelny? ci polonisci z internetow <3

nie ma szans xD

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...