Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROBLEM ROZWIAZANY

Witam.

Jak w tytule mam problem z pluginem Craftbook jesli ktos go zna, problem polega na tym ze jeszcze wczoraj nie bylo zadnych problemow a jusz dzisiaj kiedy chcialem przerobic serwa i zaczac dodawac permissions to zauwazylem ze mechaniki Craftbooka nie reaguja na zadne aktywacje (Na przyklad otwieranie bramy tabliczka co bardzo by sie przydalo.) chociaz update'owalem plugina oraz reload'owalem i jeszcze konfigurowalem trzy razy a nic z tych rzeczy nic nie zmienilo, oprocz jednej sprawy. (Kiedy napisze /cb na wersji 3.8.9 to pokazuej ze to nieznana komenda, lecz kiedy uzyje tej komendy na wersji 3.9 to pokazuje dostepne komendy ale mechaniki wciaz nie dzialaja.)

Szybki opis problemu :

Serwer : Najnowszy Spigot 1.8.

Plugin : Craftbook 3.9-SNAPSHOT

Problem : Plugin nie wykonuje polecen. ( Z wyjatkiem [ Reload Update Var About Report ]

Dodatkowe : Niewiem do czego sluzy komenda " var " oraz nie placilem za ten plugin chociaz slyszalem cos o platnosciach ze niego.

Opublikowano

Nie jestem pewien (Nigdzie nie pisze jaka wersja, nawet przy pobieraniu.) ale kiedy napisze /version to pokazuje cos takiego :

This server is running CraftBukkit version

git-Spigot-952179b-43207df (MC: 1.8) (Implementing API

version 1.8-RO.1-SNAPSHOT)

You are 3 version(s) behind

Dodam ze kiedy usune Essentials z folderu plugins to craftbook dziala ale wciaz chcem miec obydwa pluginy.

Opublikowano

Dobra problem rozwiazany.

Najwyrazniej przypasowalem zle wersje bo kiedy wszystko update'owalem to zadzialalo, mam tera craftbooka i essentials a zara zaczne robic liste permissions do permissionsex.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...