Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ma ktoś nowego buga na wrota LOW?

kolo78451289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety wprowadzono nowe LoW a tytuł tego tematu wprowadza w błąd.Nie ma jeszcze,trzeba poczekać.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

zeby tobie zal dupe sciskal :D

zal to czytac twoje posty wiejski karasiu...raz piszesz zeby sie wszyscy dzielili bugami"jak ruscy" a sam sie tylko chwalisz ze cos rozkminiles, idz w cchhuj lamusie o.O

Opublikowano

SIemka:)

Mam sposob na nowe low chociaz jest on troche skomplikowany..

Potrzebujemy 4 konta (eventualnie mozna robic z kolega to wtedy kazdy z was po 2 konta)

to nie moga byc zwykle konta bo musimy miec conajmniej 2 hale na statki:)

Po pierwsze pewnie nie kazdy wie ale do low mozna wbic zmieniajac hale w hangarze ( tak samo jak np zostawiamy sobie jakis statek na 5-2)

tylko zeby nas z Low nie wywalalo od razu to musimy miec wymagana grupe (teraz jest to 3 osoby)

Na kazdym z tych 4 kont zostawiamy sobie statek obok innej boji

wstakujemy tak po koleji i odpalamy bojie bo jak tak wskoczymy i nie latamy po mapie to alieny sie nie respia i nie wyskakuje nam tekst ze trzeba zabic alieny..  Kontami trzeba normalnie wleciec do low i je tam zostawic ale tylko raz.

Sposob wymaga dopracowania bo jak juz sie falcon zrespi to trzeba go gdzies zbugowac i wtedy latajac po mapce wyskakuja alieny :D

Dlatego najlepiej jest wleciec do 1 boji normalnie i wyczyscic sobie poczatek a potem dopiero "wskakiwac" i odpalac kolejne boje.

Jak mowilem sposob nie jest jeszcze idealny wiec jak wpadniecie na cos co ulatwi sprawe to smiało pisac :D

Opublikowano

wprowadzili nowe low i nie da się bugować falcona... ale już pisali że znaleźli buga choć nie wiem czy to prawda 

Bugowac sie da  tak samo jak kazdego innego aliena..

Jedynie teraz trzeba troche sie pobawic zeby odpalic boje.

Zabic trzeba jakies 12 alienow niestety.

i da sie to zrobic jednym kontem jednak :D

Opublikowano

Bugowac sie da  tak samo jak kazdego innego aliena..

Jedynie teraz trzeba troche sie pobawic zeby odpalic boje.

Zabic trzeba jakies 12 alienow niestety.

i da sie to zrobic jednym kontem jednak :D

ale tak czy siak to nie jest takie oplacalne

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

SIemka:)

Mam sposob na nowe low chociaz jest on troche skomplikowany..

Potrzebujemy 4 konta (eventualnie mozna robic z kolega to wtedy kazdy z was po 2 konta)

to nie moga byc zwykle konta bo musimy miec conajmniej 2 hale na statki:)

Po pierwsze pewnie nie kazdy wie ale do low mozna wbic zmieniajac hale w hangarze ( tak samo jak np zostawiamy sobie jakis statek na 5-2)

tylko zeby nas z Low nie wywalalo od razu to musimy miec wymagana grupe (teraz jest to 3 osoby)

Na kazdym z tych 4 kont zostawiamy sobie statek obok innej boji

wstakujemy tak po koleji i odpalamy bojie bo jak tak wskoczymy i nie latamy po mapie to alieny sie nie respia i nie wyskakuje nam tekst ze trzeba zabic alieny..  Kontami trzeba normalnie wleciec do low i je tam zostawic ale tylko raz.

Sposob wymaga dopracowania bo jak juz sie falcon zrespi to trzeba go gdzies zbugowac i wtedy latajac po mapce wyskakuja alieny :D

Dlatego najlepiej jest wleciec do 1 boji normalnie i wyczyscic sobie poczatek a potem dopiero "wskakiwac" i odpalac kolejne boje.

Jak mowilem sposob nie jest jeszcze idealny wiec jak wpadniecie na cos co ulatwi sprawe to smiało pisac :D

3 konta, 1 do padania 4-5 hal, 2 po uzupełnienie, 3 główne którym bijemy, wystarczy tamtym 1 kontem mieć koło bojek ustawione statki i zmieniać na ten 5 ciągle by nam tamtych nie wywaliło jak pójdziemy się zabić w promieniowanie po aktywaniu boi, czyli odpalasz 1 hale zmieniasz statek odpalasz 1 boje idziesz w promieniowanie potem 2 potem 3 potem 4 :D :D przy okzaji na 5 hal wyda się mniej niż na 4 konta każda hala po 50k uri.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć , mam sprawę czy moglibyście opisać mi dokładnie zmianę tych hangarów bo czegoś tu nierozumię np. jak mam podstawić statek na 1 bojce jak przecież lecąc na 1 bojkę odpalam te 2 fale które są na początku albo wlatując do wrót zmieniam statek , lecę w promieniowanie i padam następnie gdy chce wrócić do loW Zmieniam hale i dalej jestem na 3-1. Nie wiem może żle to zrozumiałem i żle to robię .  Bardzo bym prosił o dokładniejsza instrukcje związana z tymi zmianami hal i podstawianiem statków pod boje. Z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...