Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za ile sprzedam moje laminata?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam blue laminat FN 2 stickery hologram z Katowic (NiP i Dignitas). Dostanę za to coś ciekawego? Mój kolega sprzedał takiego samego laminata tylko że ze stickerem titan nawet bez holo za 5 euro...

Opublikowano

Jeśli trafi się jakiś kolekcjoner, który jest gotowy wydać dodatkowy hajs za stickery to może sprzedasz za wyższą sumkę niż średnia. Ogólnie naklejki nie dodają wartości, ale od takich możesz trochę policzyć i liczyć na szczęście. 

he?

Opublikowano

@uwotm9

Ludzie srają na naklejki , mam pistolca naładowanego hologramami jak Sasha w tyłek , a był w tej samej cenie co inne. Cebulowata społeczność cs'a patrzy na to żeby kupić jak najtaniej skina , którego chcą , a kolekcjonerzy w tej grze to osoby ,które kupiły przez przypadek skina drożej , bo nie zauważyły tańszego.

Jeżeli sprzedasz lejminato za 4 ojro ,to osiągnąłeś sukces. Twój kolega mógł trafić na jakiegoś kloca , który 24/7 siedzi na rynku i kupuje bronie z naklejkami ,żeby potem je zdrapać i mieć satysfakcję .

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Naklejki na broniach sa nic nie warte. Niestety w grach to tak juz jest jedni chca miec naklejke na magazynki inni zas na lunecie jeszcze inni nie lubia takiego teamu itp.

Opublikowano

4-4.5 OJRO. Mam do zaoferowania skrzynki za ten sprzęcior ^^. 2x Phoenixy ?

4rsu52.jpg

"Idź dumnie przed siebie, życie to twoja scena

I nie pi*rdol farmazony, które słyszysz na swój temat."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...