Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z CSGO

BadaNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

krótko mowiąc mam problem z fps'ami a bardziej z ich spadkami.
Mam dziwne sciny, lagi, majac 50 fps'ow myszka zachowuje sie jak bym mial ich 10, gra sie nie komfortowo i nic nie moge z tym zrobic.

Próbowałem juz raczej wszystkiego, wiec prosze mi nie pisac 'wyłącz synchronizacje pionową mi pomoglo' większość dostępnych 'pomocy' jakie udało mi sie znaleźć na googlach nie pomoglo.

W Consoli wyskakuje mi dzwiny błąd i sądze ze to przez to mam takie lagi/sciny/spadki nie wiem jak to nazwac "CColorCorrectionSystem: Missing"

Tutaj nie chodzi o to ze mi 'brakuje fps'ow' ze mam po 50 caly czas czy cos tylko w niektórych miejscach na mapach mi spada do 40-50 i lapie sciny myszka nie chodzi płynnie etc.
Za kazdym razem gdy robie sprawdzanie spójności plikow wyskakuje mi ze brakuje directx'a
pytałem kolegi chciałem sie dowiedziec jak wyglada u niego folder z 'directx'em' i on posiada tam pelno plikow z końcówkami '.cab' ja akurat posiadam wszystkie pliki zapakowane w rar 'wypakowywanie ich nic nie zmieniło' http://wnko.pl/i/beztytfrf.png
Próbowalem juz naprawdę dużo rzeczy wiec prosze mi nie pisac 'ustaw w opcjach uruchamiania to i to bo to nie pomaga'
Pragne wspomnieć ze jeszcze przed formatem miałem podobny problem, zrobiłem spójność plikow i pomogło grało sie normalnie bez zarzutów po formacie występuje wlasnie taki problem.

Temperatury w normie. Sterowniki zaktualizowane. Windows XP sp2

Prosze tylko o konkrety i nie pisac o tym zebym odinstalowywał csgo etc -> nie pomaga
Tu wina leży chyba w directx'ie ale nie jestem na 100% pewny, poprzednio wina leżała tam.
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...