Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dotyczące gry

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Gdzieś już pisałem o to temat lecz gdzieś mi się zapodział o.O ponawiam pytanie czy pójdzie mi CS:GO na tym kompie? jako tako zauważyłem że spełniam wymagania ale nie wiem (20-30FPS'ów mnie nie złamią :P)) 

Procek: Sempron 3200+ 1,80GhZ

Pamięć Ram: 3GB

Karta Graficzna: ATI Radeon 4350/4500HD Series 

2.Czy warto kupić grę? chodzi mi o to czy gra opiera się jedynie na kupowaniu kluczy i skrzynek żeby wylosować coś fajnego czy można też się dobrze bawić?

3.Dużo jest cheaterów a jeżeli tak to szybko są banowani ?

4.Gdzie najlepiej kupić CS:GO najlepiej z metodą płatności Paysafecard ? 

Opublikowano

1. Nie wiem

2. Jasne, że warto. Najlepiej gra się z 4 kolegów. :) Moim zdaniem, można się tak samo dobrze bawić jak w 1.6.

3. Zależy, mi się trafia jeden na 10-20 meczy. Banowani są po dość długim czasie, około miesiąca niestety, ale to wszystko zależy od cheat'a i wielu innych czynników.

4. Nawet na MPCForum nasz reklamę KUPKLUCZ.PL z kodem MPCFORUM za 35 zł. Polecam również Allegro, fabrykekluczy.

Opublikowano

1. Karta uciągnie ale gorzej z prockiem długie ładowanie mapy to podstawa .

2. No jasne cs:go różni się od 1.6 i dzięki temu masz ładną grafikę / rangi / dodatki typu dm / uproszczony / wyścig zbrojeń itd. I wystarczy mieć team dzięki któremu nie oderwiesz się od cs'a bo będziecie wbijać rangi :P.

3. Tak trochę jest , VAC co jakiś czas ma update dzięki któremu wykrywa kody cheatów ( jeżeli dużo osób używało powiecmy 1000 + ) przez co każdy kto użyje cheata po aktu VAC'a otrzyma VAC'a xD . Cheaty prywatne trudniej wykryć, ustawiasz sobie sety na aima ( używa z 10 osób ) + wh i mój kolega jedzie już około 5 msc .

4.Fabrykakluczy.pl

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Stalker.

Powinno być  30 ponieważ karta nie ssie tak bardzo a to od niej zależy grafika i fps'y .

Procek no ciężko mi ocenić spadki mogą być czasami ale to w smoke + długie wczytywanie .

Ciężki przypadek najlepiej jak byś pobrał cs:go nonsteam i wbił byś na boty .

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...