Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer na podstawie Globalnego?

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim, mam pewien  pomysl zwiazany ze starym last chaosem ... Pamietacie te czasy ,kiedy farmilo sie w procku przez pol roku ?.... wojny o spota...a moze zamiast robic serwery z +25 i wyzej zrobic pozadny serwer na ktorym przykladowo + 9 to max     ( po prostu zrobic serwer podobny do starego lc za czasow aeri) co Wy na to???

Opublikowano

mam taki zamiar ,tylko wiecie... troche czasu to zajmie zanim ogarne to wszytko ale nw czy wogole probowac stworzyc takie cos, nie wiadomo czy ludzie bede wchodzic , sami wiecie

Opublikowano

i wlasnie o to mi chodzilo , ludzie beda mowic,, tak bedzie grywalny 100%,, a potem 2 osoby na ch ;/. Strasznie mnie to dziwi, dlaczego ludzie wola grac w resztki globala gdzie zycie to kilka a nawet kilkanascie kk a tka na marginesie z tego pl global zrobil sie taki ala priv                                                                                        <Karyvelea  nie wiem czy Cie dobrze zrozumialem, mialas na mysli ze ktos juz zrob ten serwer jak stary lc i nikt nie wchodzil ,no bo wiesz ktos mogl zrobic to na odpier***,chciaz moze byc cos w tym co mowisz .moze ludzie wola takie przeszlodzone lc >                                                                                                                                                                                    

Opublikowano

<Karyvelea  nie wiem czy Cie dobrze zrozumialem, mialas na mysli ze ktos juz zrob ten serwer jak stary lc i nikt nie wchodzil ,no bo wiesz ktos mogl zrobic to na odpier***,chciaz moze byc cos w tym co mowisz .moze ludzie wola takie przeszlodzone lc >                                                                                                                                                                                    

Nie zostało to zrobione byle jak, tylko po prostu ludzie zniesmaczyli się powolnym lvlowaniem, farmieniem PU itd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...