Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kazdy zaczyna od silver I ? aktualizacja czy kłamstwo ?

krojek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio ktoś na steam napisał mi, że po 10 wygranych meczach nie da się mieć innej rangi niż silver 1. Czy to jest prawda?
Napisał mi także że co dwa wygrane mecze pod rząd (bez rangi) jest blokada na 24h - to jest akurat prawda.

Jeżeli tak jest to prosiłbym o jakiś artykuł z tym. (dlaczego, jak, w jakim celu itd.)

Z góry dzięki za odpowiedź.

zombie_signature_by_meadowsdesigns-d50ds

Weteran
Opublikowano

Ktoś cię okłamał. Maksymalnie po 10 wygranych możesz mieć orła w laurach.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

1. Nie czegoś takiego nie ma, każdy nie trafia do silver 1. Zależy jak gra i od innych czynników. (brak infa, bo jakby coś takiego było CS by to napisał)

2. tak to prawda

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Z Silverem nie prawda, max Orzełek w Laurach. To z 24h to tylko po to by smurfy nie grały zbyt często.

Opublikowano

Ja wygrałem 10, przegrałem 2; staty na plusie w każdym meczu i Silver 1.

To jest Valve tego nie zrozumiesz :/

Ale i tak już wybiłem się do Silvera IV

graphic.png

Opublikowano

Ja wygrałem 10, przegrałem 2; staty na plusie w każdym meczu i Silver 1.

To jest Valve tego nie zrozumiesz :/

Ale i tak już wybiłem się do Silvera IV

Nie że to jest valve, tylko grasz jak silver.

Opublikowano

Z mojej obserwacji ( 4 konta) największą role grają pierwsze 2-3 mecze. Na jednym koncie wygrałem pierwszy mecz 16-1 i w drugim wygranym 16-0 grałem już z goldami, a w trzecim (też go wygrałem) z goldami 4 i kałachami, już dokładnie nie pamiętam ale chyba zrobiłem 5-0 w placementach i ten 3,4,5 win już nie 16-0 tylko normalnie koło 16-10 to później grając 1-2 winy 1 lose aż do 10 win dostałem gold 3. A na innym po przegraniu 2 pierwszych i wygraniu 9 z rzędu, a później przegrana i wygrana dostałem silver 3. Na obydwu kontach w 90% meczy byłem 1 lub 2 mając sporo mvp.

A więc postaraj się pierwsze gry ( jak najwięcej wygraj będąc jak najwyżej imają jak najwięcej mvp)

Opublikowano

A jak działa ten system rankingowy w CS? o.O­

Podlicza wszystko, nie tylko wygrane (Awansować można nawet na przegranym meczu), musisz mieć dużo MVP, być wysoko w tabeli.

Opublikowano

Podlicza wszystko, nie tylko wygrane (Awansować można nawet na przegranym meczu), musisz mieć dużo MVP, być wysoko w tabeli.

Cooo??? :D O awansie po przegranej nie słyszałem i nie wyobrażam sobie tego... Jaki w tym sens? Dlaczego po przegranej mamy awansować? Przecież równie dobrze mogliśmy awansować po poprzednim meczu?

Opublikowano

Nigdy w życiu, kto ci takich kłamstw naopowiadał chopie :D od 10 meczach dobiera cie. :) Nie daj się tak robić w bambuko ziom

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Cooo??? :D O awansie po przegranej nie słyszałem i nie wyobrażam sobie tego... Jaki w tym sens? Dlaczego po przegranej mamy awansować? Przecież równie dobrze mogliśmy awansować po poprzednim meczu?

Nie musisz sobie wyobrażać.

Ja z orła, do legendarnego awansowałem na przegranym meczu. Miałem dużo mvp itd.

Opublikowano

Panie , panowie i cebulaki z cs'a , to działa w ten sposób ,że jeżeli ssiesz drąga to jesteś w silverze , a jeżeli w każdym z tych 10 meczów zajmujesz w miarę wysoką pozycję i masz pokaźną ilość gwiazdek w każdym meczu , to i tak będzie na twoją korzyść. Jeżeli wygrałeś każdy z tych początkujących meczów będąc zawsze ostatnim i mając 4/22 to będziesz mniej więcej w G1-G2 po czym dostaniesz odsyłkę do silvera po jednym przegranym meczu , co jest bardzo prawdopodobne. Jeden ze smurfów zrobił taki eksperyment z kolegą na innym forum

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...