Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot, który namierza weakspot'y

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy istnieje coś takiego jak aimbot, który namierzą weakspoty, czyli słabe punkty? Występuje on w WOT bocie, ale ja nie chce bota tylko samego aimbota.

Opublikowano

isnieje... na pkwot.blogspot na pewno znajdziesz ;) problem, w tym, ze z wersji 9.2 :D niby dziala na 9.5 po odpowiedniej podmiance plikow ale nie namierza... tylko komunikaty

Opublikowano

isnieje... na pkwot.blogspot na pewno znajdziesz ;) problem, w tym, ze z wersji 9.2 :D niby dziala na 9.5 po odpowiedniej podmiance plikow ale nie namierza... tylko komunikaty

Widze że ładnie siedzisz we wspomagaczach do wota ;d

Opublikowano

Testowałem już wcześniej, aimbot raz namierza i strzela a raz nie. Nie wiem od czego to zależy, ale to jest dziwne...

Opublikowano

niestety autoaimy fajnie dzialaja gdy sie stoi , w ruchu zazwyczaj pudluja poniewaz autoaim nie uwzglednia ruchu mojego czolgu , a ze teraz farmie kartony na t37 to tylko psulo zabwe 

jed

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

niestety autoaimy fajnie dzialaja gdy sie stoi , w ruchu zazwyczaj pudluja poniewaz autoaim nie uwzglednia ruchu mojego czolgu , a ze teraz farmie kartony na t37 to tylko psulo zabwe 

jed

Ale akurat ten aim nie zawsze celuje, o to chodzi. Czasem celuje, a czasem najade na czołg czekam 2 sekundy i nic czym to jest spowodowane??? Może ma ktoś innego aimbota na weakspoty? To że w ruchu to nie problem ja chce kampić i miec aima na weakspoty. edit. Jak mi podasz fajnego aima, którego ty masz i bedzie dobry leci naj i like.

Opublikowano

to jest jedyny dzialajacy aimbot... Wyczysc gre z modow

No panowie wybaczcie, ale skoro aimbot celuje w jażmo i to nie pierwszy raz, a są o nim dobre opienie, no to przepraszam...

Opublikowano

No mistrz :D nareszcie ktoś mi jest w stanie pomóc, zapraszam na PW. :) + mi 8 i 2 nie działają a 5 to włączenie namierzania -.-

Opublikowano

bo dał do innego aimbota... w modzie masz konfiguracje xml... wiem ze aimbot ma 3 wersje ktore maja wiecej punktow... on je kolejno szuka az znajdzie slaby :) 

Opublikowano

zeby strzelac w weak spota bot musi wiedziec gdzie on jest ... kazdy czolg  a inaczej weakspoty rozmieszczone ... mozliwe ze bot nie zna wszystkich czołgow ... najlepiej wez kolege i potestuj na trningowce kiedy dziala a kiedy nie 

a zreszta gdy stoisz po co ci bot skoro samemu mozna przycelowac ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że jak ja sam celuje to nawet is'em z działem 175 pene często rykoszetuje, nie wiem gdzie celować żeby wziąść dmg ;(

Opublikowano
Opublikowano

Spróbuję edit Po pierwsze to uruchamia sie Numpad 0 a po drugie nie wiem co to type 1 i type 2 i klawisze jakieś czy coś? I czy on namierza sam czy po kliknięciu PPM

Opublikowano

wyprobuj rozne konfiguracje klawisz 0 uruchamia wlasnie te typy a klawisze 5,2 8 ,9 to inne funkcje. oczywiscie PPM ,sam nie namierza ale prowadzi i daje wyprzedzenie jesli przeciwnik jest w ruchu

Opublikowano

Kolego ja o tym wszystkim wiem, ale właśnie o co chodzi z tymi klawiszami 2 5 8 9 jakieś z, y o oc w tym wogóle chodzi.... a ten drugi nie działa archiwum jest złe

Opublikowano

Kolego ja o tym wszystkim wiem, ale właśnie o co chodzi z tymi klawiszami 2 5 8 9 jakieś z, y o oc w tym wogóle chodzi.... a ten drugi nie działa archiwum jest złe

jesli chodzi o literki (8- z.i cyferki to podnosi celownik do gory,2-wdul,6- y - przesuwa celownik w bokprawo,4 w lewo,5powinno bic centralnie(reset  9 lub

0

Opublikowano

A czym różni się aim type 1 i aim type 2? i czy majstrować coś z F10 F11 i F12 bo tam coś jest w innym języku napisane i nie czaje + edit i jeszcze jedna bardzo ważna rzecz, chcąc robić staty zielone/fioletowe grac lepiej na aimbocie czy samemu celować w weakspot'y?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...