Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autorski bo robił je programista. Jak mam Ci udowodnić? Chyba source code Ci nie udostępnie i pluginu też

Kawałek kodu możesz...............

Skąd mogę wiedzieć, że są autorskie?

Każdy sb może to napisać w prezentacji ;3

Opublikowano

Serwer nie działa ;) pozdrawiam czekam na włączenie serwera.

Serwer już on IP: prohc.eu

Kawałek kodu możesz...............

Skąd mogę wiedzieć, że są autorskie?

Każdy sb może to napisać w prezentacji ;3

Nasze ProMotd umożliwia ustawienie motd bez bungeecorda, więc jest autorski, bo darmowe pluginy tego typu wymagają bungeecorda.

Widziałes crafting nieskończonego mięsa dinozaura? Bo w internetach nie ma tego typu :P, a u nas jest

MCWG.eu

Opublikowano

Serwer jest niebywale kiepski. Dawno nie widzialem takiego slabego. Administracja nic nie robi tylko siedzi i ignoruje graczy, nie pomaga. Do tego sa wielkie lagi. Odradzam.

images.jpg

Opublikowano

Napisalem w czym problem i uzasadnilem. Adinistracja jest nieprofesjonalna, ignoruje prosby graczy o pomoc, nie pilnuje porzadku. Moderator jest od tego, zeby pilnowac aby nie bylo roznych sytuacji, ktore psuja gra na serwerze. A tutaj admini sobie wszystko olewaja. Dlatego nie spodobal mi sie serwer.

images.jpg

Opublikowano

Napisalem w czym problem i uzasadnilem. Adinistracja jest nieprofesjonalna, ignoruje prosby graczy o pomoc, nie pilnuje porzadku. Moderator jest od tego, zeby pilnowac aby nie bylo roznych sytuacji, ktore psuja gra na serwerze. A tutaj admini sobie wszystko olewaja. Dlatego nie spodobal mi sie serwer.

Posłuchaj Galador. Niestety ale większosć osób jak sam wiesz poleca serwer. Być może, że pytałes się o oczywiste rzeczy i zarazem głupie, że nie odpowiedzielismy na twoje pytanie. To, że administracja jest nieprofesjonalna nie jest uzasadnieniem, ponieważ nikt na tym swiecie nie jest idealny :P

Ja przez kilku tygodniową grę na serwerze nie zaznałem ani jednego lagu którego nie wywołało moje własne łącze.

Administracja jest naprawde ogarnięta i dojrzała, a jeżeli masz na głowie 10 dzieciaków którzy spamią o admina to ciężko nadążać.

Jesteś 10 osobą która to mówi, i 10 osobą która tego nie uzasadniła.

Serwer naprawdę klimatyczny, 9/10, naprawdę dawno nie widziałem tak dobrego serwera. Wprwadzie jedynym minusem są gracze, nic się na to nie poradzi, ale serwer z całego serca polecam.

Plugin na AnimatedMOTD NIE jest udostepniony publicznie, musisz zań zapłacić na forum spigotmc.

Nie chrzań farmazonów.

NIE ma udostępnionego pluginu na obsydianiarki i surowe mięso dinozaura które tam mają.

I NIE ma udostępionego pluginu na inny crafting puszki pandory czyli  cobblex (z diamentem w środku)

Szczerze radze ci wejść i zobaczeć serwer zanim wypowiesz sie na tematy o których nie masz pojęcia.

Pozdrawiam.

Serwer naprawdę dobry.

Dziękuję :).

MCWG.eu

Opublikowano

@up 
Plugin na animowane motd , animatedmotd wyciekł dzięki drakusowi. Poza tym widziałem ,że byłeś w tym temacie i go na 100% pobrałeś.

@Temat

Serwer całkiem z prezentacji wygląda ciekawie. Mogliście nie dawać info na temat autorskich plg bo hejterzy się zlecieli :D , ale tak wbiję na serwer jak będę miał czas (gram na skyblocku xD)

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

@up 

Plugin na animowane motd , animatedmotd wyciekł dzięki drakusowi. Poza tym widziałem ,że byłeś w tym temacie i go na 100% pobrałeś.

@Temat

Serwer całkiem z prezentacji wygląda ciekawie. Mogliście nie dawać info na temat autorskich plg bo hejterzy się zlecieli :D , ale tak wbiję na serwer jak będę miał czas (gram na skyblocku xD)

Posłuchaj ja nic nie pobierałem. AnimatedMotd nie pobrałem. Szukałem tylko czy nie ma podobnych tego typu. Mamy autorskie pluginy, bo nigdzie indziej nie ma puszki pandory z diamentem w srodku. Nie ma nigdzie nieskończonego mięsa dinozaura.

MCWG.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...