Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM w wakacje.

samerek31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym złożyć podanie na Game Mastera. Nazywam się Michał i mam 14 lat. Interesuje się informatyką i również sportem. Jestem spokojny i opanowany. Umiem dogadać się z ludźmi nie wchodzę w rzadne kłótnie. Na serwerze organizowałbym dużo eventów, konkursów OX. Pilnowałbym, aby każdy gracz mógł spokojnie grać. Wiem, że mam tylko 14 lat, ale można mi zaufać. Na serwerach gram już około 5 lat. Na komputerze mogę spędzić około do 3-4 (lub 5 - zależy od dnia) godzin dziennie dziennie. Proszę o rozsądne rozpatrzenie podania

Pozdrawiam!

Opublikowano

Z całym szacunkiem, nikt nie weźmie do teamu osoby mającej 14 lat. Odpuść sobie i pobaw się w hamachi..

Jednak spróbuję, nie zaszkodzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Gdybym widział w teamie 14 latka, nawet bym nie pobierał serwera.. ale powodzenia, również polecam hamachi na razie dla ciebie.

Opublikowano

Nie będę odpuszczać. Na serwerach są Game Masterzy którzy mają po 14-15 lat.

Pozdrawiam

Zakładając, że jakiś serwer zaznaczam DOBRY posiada osobę mająca tyle lat to niemal w stu procentach swoją wiedzą o tworzeniu serwera zwali z nóg nie jednego technika. Chyba wiesz do czego zmierzam.. :)

Opublikowano

zacne słowa :), lecz większość serwerów patrzy na reputacje swoją, no bo przecież " to tylko dziecko ", " wyśmieją nas, że mamy dzieci w teamie " i wiele więcej. Ogólnie to podanie jakie się składa odzwierciedla samego siebie, ja pisząc mój temat na mapper'a nie przywiązałem zbytniej uwagi na kolory oraz wygląd słów. Sam się czuję osobą którą łatwo można z równowagi wypchnąć, lecz ja mam to do siebie, że to przemilcze.

Opublikowano

Witam!

Chciałbym złożyć podanie na Game Mastera. Nazywam się Michał i mam 14 lat. Interesuje się informatyką i również sportem. Jestem spokojny i opanowany. Umiem dogadać się z ludźmi nie wchodzę w rzadne kłótnie. Na serwerze organizowałbym dużo eventów, konkursów OX. Pilnowałbym, aby każdy gracz mógł spokojnie grać. Wiem, że mam tylko 14 lat, ale można mi zaufać. Na serwerach gram już około 5 lat. Na komputerze mogę spędzić około do 3-4 (lub 5 - zależy od dnia) godzin dziennie dziennie. Proszę o rozsądne rozpatrzenie podania

Pozdrawiam!

Z czym do ludzi... Nie ma szans by ktoś tworząc server zatrudnił 14 latka na posade GM'a xD

Najpierw lepiej popracuj nad ortografią a potem zabieraj sie za takie rzeczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...