Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zielony Pasek Wokol okna Magic Launchera

tomson11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Tak jak w temacie , gdy włączam minecrafta i przy jego użytkowaniu , mam zielony pasek otaczający całe okno minecrafta . Wygląda to tak jak na screenshocie .

Proszę o wyjaśnienie tego zjawiska i co zrobić , aby problem zniknął .

Dodam jeszcze,że nie mogę nagrywać przez ten pasek oraz iż błąd pojawia się wyłącznie przy magic launcherze.

Z góry dziękuję .

Pozdrawiam.

post-350516-0-22959400-1423061567_thumb.jpg

Opublikowano

Próbowałeś już reinstalować Minecrafta? Może ten zielony pasek już jest wbudowany w tym launcherze i musi tak pozostać? Innej opcji nie ma.

Opublikowano

@2up a jednak jest inna opcja ... jak sie człowiek nie zna niech sie nie wypowiada ... 
rozbrajają mnie tacy ludzie ..

według was na wszystko w minecrafcie pomoże:
*reinstal javy
*dopisz wiecej ram
*reinstal minecrafta

nie wiem wy jesteście jacyś ograniczeni...

Opublikowano

@HardStyl3r jesteś poprostu śmieszny ty wiesz w ogóle do czego służy tryb zgodności ? 
automatyczna piaskownica dla twojej informacji jest to blokada ze program nie ma dostępu do zapisu ... a ty z jakimś trybem zgodności wyskakujesz ... ty czytać nie potrafisz
weź wracaj do szkoły bo jak mi się zdaje to ferie wam sie skonczyły ...
smiechu warte że takie osoby jak ty mają prawo głosu na mpc ... przyjdzie napisze cokolwiek tylko by napisac i sie cieszy "napisałem cokolwiek nie pomoże to mu ale mam +1 post, juppiiiii" ...

Opublikowano

­@Arialq

Ty też nie jesteś lepszy... ty również mnie rozbroiłeś.

włączyłeś go w trybie zgodności i ma taką ramkę...

@HardStyl3r jesteś poprostu śmieszny ty wiesz w ogóle do czego służy tryb zgodności ? 

automatyczna piaskownica dla twojej informacji jest to blokada ze program nie ma dostępu do zapisu ... a ty z jakimś trybem zgodności wyskakujesz ... ty czytać nie potrafisz

weź wracaj do szkoły bo jak mi się zdaje to ferie wam sie skonczyły ...

smiechu warte że takie osoby jak ty mają prawo głosu na mpc ... przyjdzie napisze cokolwiek tylko by napisac i sie cieszy "napisałem cokolwiek nie pomoże to mu ale mam +1 post, juppiiiii" ...

Jak ktoś nie wie, to nie pisze nic, a wszelkie przepychanki słowne proszę kierować na pw. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...