Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hou Yi - Obrońca Ziemi.

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać taka sobie ale ult bardzo słaby :/ 

Głównie ciekawe jest zastosowanie skilla w którym strzała odbija się od tekstur i czym wiecej razy sie odbije tym wieksze dmg zada :) 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No postać jest genialna, zwłaszcza ult i skill do ucieczki. Po prostu nie da się nie lubić tej postaci no chyba, że w enemy. :P 

Dziwię się, że bardzo rzadko go widzę w grze bo jest naprawdę nieprzesadzoną postacią. :D

Opublikowano

Rzadko go widać, bo przegrywa w pushu z innym hunterami. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postać jest świetna, dobry escape i genialny ult. Tylko mam wrażenie, że na początku ma za duże cd.

Przydałoby się też więcej skinów.

Opublikowano

A tu was zdziwię i według mnie jest to dość słaba postać ;p Ult ciężko dobrze użyć, 1 escape który nadgania każdy inny bohater i dmg wcale nie jakiś potężny. No ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Jak to ciężko użyć? Ultimate jest bardzo łatwe, ma duży zasięg działania i dobrze się zgrywa z innymi bogami którzy mają wysoką umiejętność kontroli tłumu.

Opublikowano

Tak czy siak przegra prawie z każdym innym hunterem w obecnej mecie.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

O czym Wy gadacie, ja w większości solo wygrywam z Hunterami, nauczyłem się nim grać przez 3 dni i gram do teraz. 

Wystarczy dobrze trafiać i dobrać dobry build, moim zdaniem Hou Yi jest jednym z najlepszych Hunterów.

Opublikowano

Fakt, nie jest najlepszy ale też nie jest najgorszy (moja zraza do Apollo...)

Zawsze powtarzam, że SMITE to gra w której jest tyle taktyk ile Graczy, każdy może mieć inne odczucie dot. danej postaci.

Hou Yi po prostu ma za duże CD które dyskwalifikuje go do dynamicznej gry, nie jest też to do końca wada bo to nie jest mag i skille nie powinny tutaj grać głównej roli.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że przegrywa z takimi hunterami jak Anhur, Xbala, Artemis, Neith. 

8can.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dla mnie postać strasznie średnia, bo przegrywa z innymi hunterami pojedynki.

Damage nie ma kosmicznego ani obrony wielkiej - trochę tego i trochę tego.

Jedyny plus to szybka możliwość ucieczki. Jak ktoś potrafi nim grać to może być zabójczy.

Mimo wszystko super ma dostał tak fajnego skina i voice. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...