Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ja  z takim pytaniem czy istnieją jakieś czyste nie pobugowane pliki w miare nowe, takie do edycji od zera, czyli są itemy z pla te nowe i nie ma wierzchowców, petów, nowych fryzur takie tylko z podstawowymi itemkami jak na pl?

IXnteeF.png

Opublikowano

U terenzo są wierzchowce itp., ale przecież dla ludzi nie musisz ich udostępniać.

Opublikowano

No tak wiem że nie muszę ich udostępniać. Teraz obczajam pliki Armagiedona na Windowsa. A możecie mi polecić jakie waszym zdaniem najlepsze są pliki serwerowe na chwilę obecną?

IXnteeF.png

Opublikowano

Ja używam pliki by Terenzo i jestem zadowolony, jedyny minus to konwertowanie z navi do pliku txt i wgrywanie do ftp, ponieważ game 34k.

Opublikowano

Tak jak @E69 pliki schittset są najlepsze. Brak zbędnego syfu , wszystko sam dodajesz oraz edytujesz. majtol12 wystarczy wgrać liba i czyta z mysql a nie z txt.

To wiem czytałem, ale przyzwyczaiłem się do tego.

Opublikowano

Sprawdziłem, zainstalowałem. Ale gdy próbuje sie polaczyc z serwerem to ciagle Zostaniesz polaczony z serwerem. Pong w bince zmienilem, zrobilem z binki obejscie, root zmienione na ip z normalna koncowka portow nie znam wiec portmapa nie odpalalem. Z mysql moge sie polaczyc. Diffa zainstalowalem pliki podmienilem w root i uiscript to w czym problem?

IXnteeF.png

Opublikowano

Sprawdziłem, zainstalowałem. Ale gdy próbuje sie polaczyc z serwerem to ciagle Zostaniesz polaczony z serwerem. Pong w bince zmienilem, zrobilem z binki obejscie, root zmienione na ip z normalna koncowka portow nie znam wiec portmapa nie odpalalem. Z mysql moge sie polaczyc. Diffa zainstalowalem pliki podmienilem w root i uiscript to w czym problem?

Pong na dobry zmieniłeś ? Sprawdz w plikach jaką masz.

IDcncno.png

Opublikowano

No tak wiem że nie muszę ich udostępniać. Teraz obczajam pliki Armagiedona na Windowsa. A możecie mi polecić jakie waszym zdaniem najlepsze są pliki serwerowe na chwilę obecną?

Armagiedona? No dobra, o gustach się nie gada.

Jak najbardziej odpowiadać Ci będą Terenzo.

Opublikowano

@charlie120 Też tak robiłem mam tam na YES.

@2up Terenza chciałem ale tam są nie potrzebne jakieś dziwne zbroje na 105 miecze których nie ma na pl'u i pety nie działają. A ja chce czyste pliki takie bez syfu tylko to co na pl'u.

IXnteeF.png

Opublikowano

@charlie120 Też tak robiłem mam tam na YES.

@2up Terenza chciałem ale tam są nie potrzebne jakieś dziwne zbroje na 105 miecze których nie ma na pl'u i pety nie działają. A ja chce czyste pliki takie bez syfu tylko to co na pl'u.

Prawa na mysql nadałeś ?

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...