Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOJ 75 Tortuga- zarobek?

Janos.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam woja bodego 75lv, kończe matowe ( 3do końca)
Konto posiada:
12kk
trute +1 sr.27 kd +4 / trute+3 sr.31 kd +4
fms +9 sr.34 6zreka / 3kryt
zelak +9
lwia+9 nno/ 10orki/ 10mistyki/ 4trupy/ 10zwierzaki
srebna +9
stalka+9 5b: 2000hp/ wartosc+30/ 5% do pe
kozaki+5 5b: 1,500hp/ 5omdlenie/ 6unik strzał/
złoty wisior+5 5b +2000hp/ 12%regeneracji/
ebony +9 5b: 20 DT/ 10mistyki
dużo dopalaczy
dużo syfu, między innymi: około 200pereł
SKILE:
Aura P,
Berek M7,
Wir G4,
Sarża M5,
3Ciecie 6ptk
ślub z buffem// buffy około 30%
moje pytanie jest takie jak zarobić ?

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Z takim eq to ciężko, Mógłbyś próbować sił robiąc DT do kowala + ulepszanie na kilka kont, o ile posiadasz wystarczającą ilość defa.

Zbijać metiny mordu, ewentualnie 85 w red lesie. Może expić za yang w v2? I powoli dorabiać się na lepszy ekwipunek.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Krulu bez przesady kiedyś ludzie w takim eq mogli zrobić bardzo dużo teraz na tym lvlu jest tak samo bo żadne nowe mapy nie doszły na 75lv, więc kolego co Ci pozostaję to ognista ziemia i metki mordu, bo w dt faktycznie nie poradzisz lub nowa postać na dropa do m2.

Opublikowano

Zrób 3 konto zeby mieć na dt .Jak jestes na mapkach to 3ecim kontem lurasz moby pod ściane a następnie tepasz postać do miasta gdyż ci już sie nie przyda . Bodym klepiesz metki zbierasz wartościowe ku oraz kamole . Rękawiczka by sie przydała z is i z lasu . A w dt z bufem dasz radę tylko moby odlurowac pod ścianę. Ale najpierw jak masz tyle pereł to idź do v2 i nadrop bodzi i kuj trutkę a dopiero dt .

BUM

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tyrać DT na metkach albo red las

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

Opublikowano

Ja polecma do red lasu , chodzić na metki 85 i 90 lecz sprzedaj te perły, i kup trutkę +6 śr 35 z kd +4 ;)

taka truta 65kk+ , a perły warte po 500k za sztuke..

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Co wy piszecie że ciężko zarobić.. Red las i jazda, lub ognista ziemia, albo bossy pod ściane kamole dropić.

😅

Opublikowano

Sprzedaj fmsa i zainwestuj w lepsza trute. Jak to bedziesz miec to na metki do red lasu jazda.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Sprzedaj fmsa i zainwestuj w lepsza trute. Jak to bedziesz miec to na metki do red lasu jazda.

Kupiłem wczoraj trute +6 31 , spaliłem już ją do +3, metki klepie w red lesie po 3,1k z krytem.

f5

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Bossy i dropić kamole ewentualnie metki na ognistej lub DT do tego kowala :)

A tak to czekaj na blaski/zua ;)

sy89ps.jpg

Opublikowano

Jak dasz rade to w DT na metkach mordu ku i kamole dropic, jak nie to na sohan metki smierci, czekaj na zuo - ubij duzo bossow lub poprostu ich szukaj gdy zuo nie ma.
EDIT

Ulepszaj trutke bodziami, jak wbijesz 30sr+, do tego jakies fajne bony to bedzie kosa do expa ;)

GzJUyGg.jpg

Opublikowano

Jesli ktoś ma jakieś eq i chce sprzedać, albo się wymienić zapraszam na PW! :) 
mój komputer uciągnie max 2-3 konta więc niewiem czy sie opłaca na DT, chyba ze kolezanka bym mi pomogła, bo ona to już ma "dobry komputer" :)
Dzieki wszystkim za pomoc, może jakieś konto zrobić 35-55 i zniego może zrobić dropka?
+ doszedł dziś wierzchowiec 150defa.

073b5b336753a2ce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...