Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Seria konkursów w dziale GTA!

TheGrubyLolek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Konkurs 1

Seria GTA - Poradniki i Download - Nie wiesz jak przejść misję, bądź nie umiesz wgrać moda? Zapraszamy tutaj, ten dział ujawni Ci wszystkie tajemnice jakie skrywa w sobie seria kultowych gier zwanych potocznie GTA.

Seria GTA - Publikacje Serwerów - Szukasz wymarzonego serwera, lecz nie możesz go znaleźć? W tym dziale na pewno znajdziesz coś dla siebie jak i dla Twoich znajomych.

Konkurs 2

1. Zmieniłbym zdjęcie w tle, gdyż temat świąt można już uznać za zamknięty.

2. Dodałbym redakcje GTA, można by w niej pisać o nowościach w GTA takich jak np. Wyjście GTA V na komputery.

3. Stworzył bym subforum "media", w którym gracze mogliby wstawiać śmieszne filmiki bądź screeny z GTA.

4. Fajnie by było gdyby stworzono też specjalne subforum dla graczy, którzy grają na konsolach np. "Seria GTA - Konsole".

5. Ciekawe byłoby wprowadzenie rangi Lidera GTA.

Konkurs 3

Biorę udział w losowaniu.

Opublikowano

Konkurs 1

Poradniki - Szukasz pomocy lub ciekawostek do świata GTA? Zajrzyj, a na pewno ją znajdziesz!

Publikacje - Tu znajdziesz masę wyjątkowych serwerów do Grand Theft Auto. 

Konkurs 3

Pasjonat
Opublikowano

1. Seria GTA - Poradniki i Download - Tu znajdziesz poradniki do wszystkich części kultowej serii, oraz różnorodne modyfikacje, które urozmaicą rozgrywkę.

Seria GTA - Publikacje serwerów - Chcesz zagrać wspólnie z innymi? W tej kategorii znajdziesz publikacje nowych i ciekawych serwerów. 

2. Zdecydowanie obrazek, który nie powinien być w tematyce świąteczno-zimowej. Dalej, nie ma żadnych prefiksów co do części gry, ani odpowiednich kategorii. Można powiedzieć, że zrobił się tu trochę rozgardiasz i ciężko znaleźć odpowiedni temat. Do opiekunów działu myślę, że można by dodać jego jak na razie tylko pomocnika, czyli @TheGrubyLolek

3. Biorę udział w losowaniu

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

nr1hqW8.png

Seria GTA - Poradniki i Download - Nudzi cię szukanie ukrytych paczek, balonów czy unikalnych skoków? A może uważasz że gra jest nudna bez modyfikacji? Ten poddział jest w sam raz dla ciebie! Znajdziesz tu wiele poradników oraz modyfikacji, nie tylko wizualnych, ale i modyfikacje zmieniające trudność gry (itp.) !

Seria GTA - Publikacje Serwerów - Zanudza cię gra w pojedynkę? Myślisz że działając w grupie osiągniesz coś więcej? A może chcesz po prostu pograć 4-Fun? Ten poddział jest w sam raz dla ciebie! Znajdziesz tu wiele serwerów, które (może) przypadną ci do gustu :)

UM6Vgpa.png

Ja bym zrobił następujące zmiany:

1. Warto podzielić modyfikacje na kilka kategorii, np. na Modyfikacje graficzne, Modyfikacje na mapie, Modyfikacje trudności gry itp.

2. Dodać jeden poddział: Problemy z grą, - Może się przydać, bo widzę, że tematy na głównym dziale się mieszają.

3. Może rekrutacja na moderatorów?

4. Powtarzające się tematy to jednak też udręka Adminów. Może lepiej zrobić jeden duży temat?

y8BmHlz.png

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Opublikowano

Konkurs 2: Rozdzielenie Serii GTA na GTA V, GTA IV GTA SA (tutaj podział na samp i mta) i ewentualnie GTA VC - nie mieszały by się tematy. Oraz zwiększenie liczby osób odpowiedzialnych za dział.

Konkurs 3: Biorę udział w losowaniu.

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...