Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość graczy? Eq, exp itd.? P2W?

maciekkusko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy opłaca się grać w Terę. Dużo osób w nią gra? Gra nie wymiera? Na początku bd mocno trudno czy nie o eq itp jak i o samo ogarnianie gry. Jest serwer typowo polski? I czy gra jest pay to win?

Opublikowano

Opłaca się grać, gra nie wymiera dodatkowo niedługo będzie Nowy patch (w USA 28 lutego). Grę łatwo ogarnąć i o eq też jest łatwo. Na kilianie (pvp) gra bardzo dużo Polaków. Gra nie jest p2win (w tera shopie są głównie kostiumy, mounty i pety).

Opublikowano

Cześć :) Moim zdaniem opłaca się grać, gra nie wymiera i dużo ludzi w nią  gra. Eq nigdy nie brakuje bo w sumie cały czas dostajesz nowe z questów lub też leci Ci z mobów. Kasę możesz zdobyć łatwo. Wystarczy, że pozbierasz parę roślinek i skałek i już na 10 lvl możesz mieć trochę golda. Jeżeli znasz angielski w stopni kali jeść kali pić bez problemu ogarniesz grę. Typowo polskich nie ma ale na KAŻDYM serwerze jest dużo polaków ( ja gram na Arcadia). W itemshopie  znajdziesz głównie kostiumy, mounty itp. ale nie myśl sobie, że nie można tego dostać w grze! Zawsze możesz kupić itemy z IS'a za gold u Trade Brokera :) Nic tylko ściągać i grać. 

Opublikowano

Ja również z miłą chęcią zagram z kimś od początku. Na Arcadi lub Kilianie. To już sami wybierzecie ^^

Pisać PW MpcForum :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Zachęcam wszystkich szukających kompanów do gry do zajrzenia do tego tematu -----------> Klik  ;)

A czy warto grać w TERE? Bez wątpienia ;) Nie znalazłem lepszej gry na chwile obecną na rynku ^^

Brak P2W, łatwo załapać polską gildię i ogarnąć prędko grę na TS =D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Zachęcam wszystkich szukających kompanów do gry do zajrzenia do tego tematu -----------> Klik  ;)

A czy warto grać w TERE? Bez wątpienia ;) Nie znalazłem lepszej gry na chwile obecną na rynku ^^

Brak P2W, łatwo załapać polską gildię i ogarnąć prędko grę na TS =D

A podasz gdzie grasz?:D Nabije jakiś lvl i może w wasze szeregi wstąpię. Miło mieć kogoś z Polskiej sceny w grupie :)

@Mentor™

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Gra jest świetna , gram na serwerze Killian PVP - dużo ludzi nie ma jakiś tardów broń boże pay2win same mounty i jakieś kostiumy , które możesz nabyć w sklepie od innych graczy (oczywiście są drogie ale wystaczy trochę kasy uzbierać :D) , dużo patchów ciągle dużo świetnych nowości - gra idzie pełną parą !

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...