Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrasz na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was pytanie czy zagracie na takim serwerze o typu TheCave (przetrwanie w jaskinii). No dobra... A co tam bedzie? - Komenda /jaskinia (np. Stworz). - Komenda /ulecz (dostepna tylko dla vipow i svipow). Polega na wypelnieniu paska glodu. - Jesli klikniesz PPM na cukier, dostajesz efekt sily I na 40 sekund. Dostepna co 30 minut. Niestety dostepna tylko dla vipow. - Jesli klikniesz PPM na pyl glowstone, dostajesz efekt haste II na trzy minuty. Dostepna co godzine. - Drop bedzie maly, nawet bardzo. To nie EASY TheCave... - Menu serwerowe, chyba nie musze nikomu tlumaczyc do czego sluzy. - Sklep w GUI za pomoca komendy /zakupy otwiera sie nam menu z dostepnymi do kupienia lub sprzedania przedmiotami. - Rozne komendy typu; /pomoc /vip /drop itd. - Komenda /jedzenie . Polega na dodaniu do EQ jedzenia za pomoca komendy /jedzenie , musimy posiadac 20 SZTUK cobblestona. - Kupowanie mobow w spawnerze za " $ ". - Ostrzeganie przed zniszczeniem spawnera kilofem bez zaklecia SILK TOUCH. To chyba wszystko. Prosze sie wypowiadac czy zagracie! Licze ze TAK. ;) Wyklikanie z mojego telefonu :) Sorry ze tak szpetnie, ale pisalem to na telefonie. :D

Opublikowano

Według mnie serwery na których dodatkami jest np. cukier który daje haste czy inny efekt są głupie. (ale to tylko według mnie)

A jeśli ten cukier robi się z 9 stacków bloków diamentów, to już wgl.

Minecraft to sandbox, masz świat i rozbudowujesz go sobie, a nie siedzisz cały czas w kopalni i kopiesz na jakiś cukier..

Czyli to jest zwykły skyblock tylko, że w jaskinii? Nie zrozumiałem, bo wszystko jest w jednym ciągu.

Jeśli tak i nie było by tych efektów to bym zagrał raczej.

Opublikowano

Serwer to przetrwanie w jaskini. Tworzysz ją i masz teren 100x100x100 mozesz tam zrobic przerozne rzeczy. Jesli chodzi o efekty to cukier craftujesz z trzciny (chyba kazdy wie :lol: ) i jesli klikniesz PPM na to to dostajesz efekt haste II. Mozna tego uzywac co godzine. Jest jeszcze klikanie PPM na glowstone dust, ale to juz dla vipow ;) .

Wyklikane z telefonu, moga byc bledy!

Opublikowano

Pomysł ciekawy, jeśli wykonanie będzie równie dobre chętnie się skuszę :P Będzie włączone PvP i czy będzie można robić invady na jaskinie innych graczy?

Opublikowano

Kacki.

Bedzie arena pvp. Moglbys bardziej o co chodzi z tymi "invandami na jaskinie innych graczy" bo nie bardzo zrozumialem.

MasterGVPL

Nie musicie uzywac efektow. To tylko takie "urozmaicenie gry".:D

Opublikowano

­Z chęcią bym zagrał, przynajmniej jakiś autorski pomysł, myślę, że wystarczy jeden VIP, bez SVIP, mam nadzieję, że nie będzie PayToWin, bo komenda /heal dla vipa do chyba za dużo jeżeli mówimy o przetrwaniu, zamień ją na /feed.

sygnatura.png

Opublikowano

Moim zdaniem widzialem taki serwer ale miło by było na nim zagrać ! Ogólnie to widziałem taką mini grę ale jak to by był taki serwer to fajny by był ale nie zapomnij z lepszymi  rzeczami naprzykład: Kilof 6/4/4 i miło by było jak by były jakies podziemne areki pvp z bosami i można sie wkrasc do kogos !

Fajny pomysł ale nie zapomnij o np

kilof 6/4/4

Podziemne arenki

strefa pvp

Skrzynie

Opublikowano

@up

Bedzie strefa pvp, wlasnie pod ziemia. Moglbys bardziej rozpisac o co chodzi Ci z tymi skrzynkami i "kilof 6/4/4". ;)

Opublikowano

od 5 Dni chodzę i wystawiam opinie serverom...

Każda była 1/10 - 3/10 ze względu na cały czas stawianie na PvP ale tutaj jestem zaskoczony, naprawdę coś nowego widziałem już servery które były w jaskini ale ;SklyBlock; w jaskini to coś nowego.

Pomysł jest dobry tylko teraz go wykonaj

TEMAT

Opublikowano

Jeżeli to jest wasz pomysł i nie ma jeszcze takiego serwera to przy dobrej reklamie uzbieracie wielu graczy, może nawet ja bym się skusił zagrać w wolnej chwili. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...