Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwykly survival

Pixel932

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wracam do mc po roku przerwy i mam do was pytanie czy serwer zwykly survival ma szanse przetrwać? Chodzi mi o takie stare klimatyczne serwer :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja sam uwielbiam takie serwery, choć teraz wątpię, że uda Ci się wybić z takim serwerem, ponieważ jest teraz ich masa (chodzi o takie duże). Mi brakuje większych serwerów na których jest jeden tryb a nie dziesięć i można spokojnie pokopać. Niestety na 99% serwerów survival nie można wyjść ze spawnu bo gracze z dobrymi itemami tylko czekają żeby was zabić (nie wiem co im to da, ale ok). Tak więc taki serwer na pewno by się przyjął (o ile byłby dopracowany), aczkolwiek nie liczyłbym na ogromną popularność.

Opublikowano

Mimo tego, że teraz jest zdecydowanie za dużo tworzonych trybów Survival, powiem tak:

Gdy serwer będzie posiadał dobrą i pracowitą ekipę serwerową to serwer z reklamą ma dużą szansę na wybicie się. Jeżeli administracja będzie dbała o graczy, pomagała im w różnych sprawach/problemach to gracze na serwer zaczną się sami zbierać. 

Pamiętaj, że aby nie zaniedbać graczy na serwerze, to często musisz na serwerze wprowadzać różne nowości, dodatki itp. 

Pasjonat
Opublikowano

Więc tym bardziej masz szansę, aby rozwinąć swój serwer i pomóc mu z wybiciem. Poprzednicy mają rację i zwykłych survivali jest bardzo dużo, jednak duża ich liczba to zwyczajne średniaki.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jakie polecicie mi pluginy na serwer? Tak jak mówię rok mnie nie było :) Nie wiem czy opłaca się dalej survivaj+frakcje + moze sg?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...