Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się pisać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walnij jeszcze z 10 takich tematów, bo mało trochę jeszcze jest. . . ;_; 

Nie, nie warto pisać. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Nie nie warto, dlaczego najpierw ci odpisze jakiś automat a potem jakiś jebniety riot kóry powie Przykro mi ale konto nie zostanie odbanowane. I TAK TAK DALEJ K***A ONI SĄ POJEBANI I TYLE.

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

Nie nie warto, dlaczego najpierw ci odpisze jakiś automat a potem jakiś jebniety riot kóry powie Przykro mi ale konto nie zostanie odbanowane. I TAK TAK DALEJ K***A ONI SĄ POJEBANI I TYLE.

Dlaczego pojebani? Bo nie chcą odbanować konta cheatera gdzie w ich regulaminie wyraźnie napisane jest, że za oszustwa będą kary, mogą Cię nawet zbanować za nic, Ty zgadzasz się na te warunki zakładając konto w ich grze, więc nie rozumiem Twojego toku myślenia. Było nie cheatować to by płaczu nie było ^^

Opublikowano
Dlaczego pojebani? Bo nie chcą odbanować konta cheatera gdzie w ich regulaminie wyraźnie napisane jest, że za oszustwa będą kary, mogą Cię nawet zbanować za nic, Ty zgadzasz się na te warunki zakładając konto w ich grze, więc nie rozumiem Twojego toku myślenia. Było nie cheatować to by płaczu nie było ^^

Spokojnie, Ja zostałem zbanowany za 3rt-party czyli programy trzecie, a tylko używam Mkjogo, ale oni w to nie wieżą.

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

Ja się z nimi nie mogę dogadać od piątku .... A teraz w dodatku przeglądarka ma problemy z linkiem do wsparcia rito :(

Myślę, że wywalczę tego zasranego unbana. Trochę hajsu zainwestowałem w konto i szkoda je stracić :(

Opublikowano

Spokojnie, Ja zostałem zbanowany za 3rt-party czyli programy trzecie, a tylko używam Mkjogo, ale oni w to nie wieżą.

"wieżyć" to oni nie będą nigdy xD. Z tego co słyszałem to nie ma bana za samo MKJogo, więc albo jesteś wyjątkiem, albo zmieniło się coś w ich polityce, albo nie do końca mówisz nam prawdę ^^.

Ja się z nimi nie mogę dogadać od piątku .... A teraz w dodatku przeglądarka ma problemy z linkiem do wsparcia rito :(

Myślę, że wywalczę tego zasranego unbana. Trochę hajsu zainwestowałem w konto i szkoda je stracić :(

Zależy za co otrzymałeś bana, zawsze warto spróbować. Powodzenia przywoływaczu ! :)

Opublikowano

Jest szansa że dostaniesz unban, ja na jednym koncie dostałem unabna ale na drugim koncie (gdzie oczywiście więcej wydałem nie dostałem unaban) dziwne.

Ale zawsze jest szansa na unaban.

Opublikowano

też tak uważam, zbanowali mnie niesłusznie, w dodatku odpisują, że nie ma szansy na unbana... używałem TYLKO league sharpa, wcześniej TYLKO bola, zaczynając TYLKO od mk jogo i jeszcze trzepałem referale na volibocie, są "POJEBANI" że dali mi tego perma ;/

ps. generalnie byłem w szoku, jak skierowali sprawę do specjalisty (miałem zmienione ip, pisałem do angielskiego) i odpisał mi polak, w dodatku znają te regułki wszystkie z forum L#

Opublikowano

Powiem tak. Sens jest dlaczego napisanie do SUPPORTU nie miało by mieć sensu ? Przecież drugiego PERM bana nie dostaniesz, a wręcz przeciwnie możesz zyskać. Napisz do SUPPORTU spróbuj wymyślić jakieś bajki. Może akurat ktoś ostatnio grał na twoim koncie lub coś się wydarzyło co mógł byś podać jako jeden  z argumentów przy tickecie czy coś ;)­

Opublikowano

Byly bany za MKJogo - po rozmowie z supportem dlugiej okazalo sie ze jeden z moich smurfow jest za mkjogo zbanowany - bana nie zdejma i tak, ale support fajny, kolezenski. Oczywiscie calosc na EUW

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Eh tak myślałem ani 1 nie dostał unbana , a bynajmniej nie potwierdził ... powodzenia w odbanowywaniu kont dla następnych śmiałków

;p

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

Ja napisałem zaraz po banwave to nawet mi nie odpisali, żadnych formulek nic. Miałem dosyć mocny argument chyba, bo konto wcześniej zostało shackowane. Po kilku dniach walki z polskim supportem udało mi się je odzyskać. Napisałem o unban pod pretekstem,że kiedy konto było przejęte przez hackera to w tym czasie mógł ten ktoś używać hackow. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi wiec to tylko strata czasu.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ależ jasne że sie opłaca ;) Napisz do pana specjalisty z którym cie połączy że zapraszasz  go na kapucino (Jak sie zgodzi) to wrzucasz mu tabletke GHB ( Potocznie zwana tabletką gwałtu ) do jego filiżanki  i robisz z nim co chcesz przy okazji nagrywając to telefonem :) I mowisz mu że  ma załatwić unbana tobie i całej ekipie z mpc forum bo jak nie to nagranie wycieknie do internetu  Wuala  Respekt na mpc forum +100 i do tego jeszcze dostałes unbana

Opublikowano

Najlepsze jest to, że nie uzywalem tego syfu na moim koncie, a i tak dostalem bana.. MASAKRA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...