Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się zachęcić do gry "Margonem" ?

Best1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie chciałem sobie pograć w margonem ale nie mam zachęty bo mi się znudziła i nie wiem jak się zachęcić bo nie mam co robić tylko siedze na tym MPCForum i nic prosił bym o jakies sposoby zachęcenia się w margonem może jak wy się zachęcacie do gry w margonem ? napiszcie tutaj

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Najlepszą znaną mi metodą jest kupienie sobie super eq na jakiś level. Wybierz profesje, level na którym chcesz się zatrzymać, kup na allegro troche kasy i kup sobie eq na ten level

Opublikowano

Lepiej sie nie zachecaj, ja gralem 3 lata i skonczylem, juz wole w mc grac. Mialem 210 lvl znudzilo mi sie, gra stracila klimat i wszystko teraz kreci sie wokol kasy. Chcesz sie zachecic? Kup 180-210 lvl na allegro za 100-150 zl. To bardzo malo... O wiele mniejsza cena w stosunku do poswieconego czasu na nabicie. A na tych lvlach super sie zarabia np 30-40m na zwyklym Świecie z lotow sekty.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Jak nie chcesz grać to nie graj, nie ma sensu robić nic na siłę, ani nie ma sensu z własnej woli robić czegoś, na co nie masz ochoty.;)

ciastkoq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...