Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Delikatne shadery

Jadwinior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Prosiłabym o polecenie mi shaderów na wersję 1.7.2 lub 1.7.5, które nie są zbyt intensywne. (Aby w cieniu było cokolwiek widać, a słońce nie wypalało oczu.)

Zdaję sobie sprawę, że mogły powstawać już takie tematy, jednak wersje Minecraft zmieniają się i potrzebuję plików na bieżąco.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

@Lord Asasin Dziękuję za odpowiedź, jednak prawdopodobnie nic z tego nie będzie, gdyż proces instalacji Forge przebiega u mnie niepoprawnie. Z tego co czytałam, jest to zależne od wersji Javy, a nie mam zamiaru instalować poprzedniej tylko po to, bym mogła dodać shadery. Jeśli natomiast mylę się, daj znać.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

@Lord Asasin Dziękuję za odpowiedź, jednak prawdopodobnie nic z tego nie będzie, gdyż proces instalacji Forge przebiega u mnie niepoprawnie. Z tego co czytałam, jest to zależne od wersji Javy, a nie mam zamiaru instalować poprzedniej tylko po to, bym mogła dodać shadery. Jeśli natomiast mylę się, daj znać.

Dobrze wyczytałaś. Zmień javę na 7, po instalacji forge przywrócisz sobie 8 i będzie śmigać. 

Wracając do tematu - wszystkie shadery w wersji "low" oraz niektóre w "medium". Osobiście gustuję w tych bardziej wypasionych (Cuda Shaders, SEUS Medium)  ale jeśli koniecznie chcesz takie jak napisałaś, zerknij na te: https://www.youtube.com/watch?v=IlSDvRf1T6Ihttps://www.youtube.com/watch?v=jqCE9gq93lc. W razie pytań pisz śmiało!  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...