Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20 Mb/s

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was takie pytanie, czy przy internecie 20 Mb/s LoL będzie chodzić? Czy będą problemy? I jak przy takim necie będą sprawdzać się yt i inne gry?

Opublikowano

To zależy czy masz radiówkę czy neostradę (lub coś w tym stylu). Z doświadczenia wiem, że na neostradzie masz w umowie do 20 MB i ping będzie wysoki (80-100), a jak radiówka to powinno być ok.

Opublikowano

mam 25 mb z upc i mam 40  pingu

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

a ja gralem na 512kb/s czyli 64Kb/s xDDDDDDD Też działał ping poniżej 90 xDDDDDDDDDD

Bo na Ping nie składa się prędkość internetu.

Opublikowano

Bo mam aktualnie net do niczego, i mi rozłącza i se chce z plusa wziąć, i bede miał 4G, (25GB limitu), a jak sie limit skończy to bede miał 20 Mb/s, i sie zastanawiam, czy na tym "słabszym", będzie sie dało grać ;) to dzięki wszystkim za podzielenie się informacjami :D

Opublikowano

Jeżeli masz urządzenia mobilne np. w orange to z wiem z doświadczenia, że przy chyba 3 urz. internet mobilny jest za śmieszne pieniądze z limitem do 30GB + modem&router

Opublikowano

mam 20 z neostrady i wszystko smiga tylko czasem dostaje DC ale podejrzewam router

Wywala Ci ikonkę Internet na kilka minut? Mam to samo.

Będzie Ci chodziło na luuzie. Zazdroszczę. :O

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Tutaj są przesyłane dane nie wymagające dużej "prędkości" internetu, chodzi głównie o stabilność i ping, bo możesz mieć super stabilny internet 1Mb/s, na którym ping będzie niski i gra będzie przyjemna, a możesz mieć internet 20Mb/s z niestabilnym łączem i dużym pingiem, ciągle będzie ci wywalało połączenie, a ty jedynie będziesz się frustrował ;)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Na luzie będzie Ci chodzić, na o wiele wolniejszym internecie ta gra pójdzie - ważniejszy jest ping niż prędkość. No chyba, że chcesz robić kilka rzeczy na raz na internecie, np. w tle mieć włączony jakiś film, to taki internet niestety może nie wystarczyć. 

Opublikowano

@Sevant dokladnie tak. Slyszalem ze router raz na dzien sie resetuje i zeby nie dostawac dc to najlepiej w nocy go zresetowac i wtedy sie przestawi ze tylko o tej godzinie o ktorej zresetowales sie bedzie resetowal ale zawsze zapominam wiec nie potwierdzone info, to moze tez byc przyczyna neostrady

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ludzie mają gorszy internet i grają bez problemów. Twój jest dość dobry (mam lepszy xD ) i LoL powinien bez problemowo chodzić, tak samo z YT i innymi grami. 

Opublikowano

@frectus Mi resetuje się mniej więcej o 18:00 - 18:30 i wieczorem 21:00 - północ. Cholerny internet jest przyczyną leaver bustera na kilku kontach. Też jestem w neo.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Ja mam 40mb/s i się nie chwalę według mnie temat założony tylko po to żeby "zaistnieć" jednak ci się to nie udało odradzam grać przy tak wolnym łączu masa lagów i bugsplatów zaopatrz się w lepsze łącze bo inaczej nie da rady. Tyle z mojej strony.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Kolejny temat do przechwalania się kto ile ma .

Koleś napierdala w lola 2 lata i się chciał pochwalić internetem ...

NA 640KBS pograsz w lola idioto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...